Закарпатці скаржаться на збій в роботі соцмереж Facebook та Instagram

21
30

У роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався масовий збій

Зокрема, закарпатські користувачі скаржаться на те, що підключитися до обох соціальних мереж не вдається.

Так, при спробі зайти на сайт Facebook користувач отримує повідомлення «немає зв'язку з сайтом», при оновленні сторінки з'являється повідомлення «щось пішло не так, ми працюємо над цим і виправимо якомога швидше».

У мобільній версії програми не відбувається оновлення стрічки новин. Аналогічна ситуація і з Instagram.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Д
Дог

Отключити на все. Подивемось кого відвозити будуть у дурку

Е
Еге

ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК жид-зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ жидо-порошенкомі!!!!!

С
Свідомий

чому окупанти зе-жид зеленський і хрюзін ахєрамія має керувати українською україною??? Агов, продажні українці ви де-е? Бо ви ганьба а не українці коли вас топчуть ногами жиди і хрюзини!!!!

К
клоун-зе

я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА пердолю свого хряка вальцмана зачинщика трикратного пограбування пенсій в пенсіонерів і хочу щоб мені і порошенку надавали бітами по рилу пенсіонери щоби ми оба харкали кровью подихаючи на нарах!

С
Свідомий

ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК жид-зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ жидо-порошенкомі і жопастим СЕЛЮКОМ зе-Мукачевецем05.10.2021 23:20!!!!!

М
Мукачевец

Полоэвина комментаторов такое беспросветное дно что мне стыдно за вас. У вас во всем виноваты все, зеленский, порошенко, офшоры, жопы какихто баб или еще ктото. Прошу вас селюки, начните развиваться зайдите в интернет и почитайте что есть мир , или включите дискавери. Пишите всякую дичь лишбы написать и насрать в коментах

R
R

Путин прийди мы тебя ждём.

Я
яяя

величкзна проблема!типир и усратися буде ніяк...думайте олухи ,обисьте ни померзли,бо наїсте Путіна та перекриє вам краник тай по дірі...дьоргайте вашого обрубка клоуна,бо кронти..

М
Мутант

А як тепер нам бути ? Вже забув як живі люди виглядають та розмовляють. Краще написати ніж розмовляти. Глобалізація....Чим більше дітей з пробірок зароджувати , тим більш здоровіша нація . Доведено на дослідах з тваринами

ДО
до Отрок

Хочеш побачити тупорилого - подивись у зеркало. У всьому світі проблеми з вищезазначеними гігантами, а також Amazon, Slack ... і купа іншого софту. Все почалось з Четверга-П'ятниці і багато реселерів лежало вже в тоді. Рано чи пізно, але завжди щось ламається. Проблема тільки в тому, що навіть витрачаючи мільярди на безпеку - ніхто не захищений. І весь світ вступив в період глобалізації. Чи це добре чи погано - комусь добре, а комусь погано. Однозначної відповіді немає, але є велика залежність від глобалізації і з цим прийдеться змиритись як і з Короновірусом (його стрімке поширення і мутації також є результатом глобалізації). Світ набагато більший ніж твої зашорені офшори і смішні 40 млн.

О
Отрок

Тупорилі так ви і не поняли шо се всьо за Бігус офшор 95 там пукан президента палає бояться майдана тому і рубанули всьо у вас воопще ковід ви шо забули?!

О
Ок

Ха ха , а тик ток работает, вообще будет смешно если нельзя будет восстановить Фейсбук и Инстаграм , если хакеры запустили затирание данных

Abn до Мукачево

Но та ходять многі, треба ходити, лем з толком. Бо люди ходять по 20- 30 років і які були такі ся і лишили! Нико не хоче ся міняти.

К
клоун-зе

я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА пердолю свого хряка вальцмана зачинщика трикратного пограбування пенсій в пенсіонерів і хочу щоб мені і порошенку надавали бітами по рилу пенсіонери щоби ми оба харкали кровью подихаючи на нарах!

С
Свідомий

чому окупанти зе-жид зеленський і хрюзін ахєрамія має керувати українською україною??? Агов, продажні українці ви де-е? Бо ви ганьба а не українці коли вас топчуть ногами жиди і хрюзини!!!!

Н
Ніка

Та рішайте штось із сим то не реально без інстаграма як переписуватися што робити чим май бистро!!!!!

С
Саша

Це вся Ураїна Росія Чехія та ін. Країни не працює..

М
Мукачево

Є БОГ НА НЕБІ, ДО ЦЕРКВИ ТРЕБА ХОДИТИ

НВ
На возах

Добре шо хоть мукачевонет не барахлить, Аллах допоміг

Т
Тарас

Пак ісе дуже добре, то напасть воняча сийсь Інтернет

7
788

А туй у Ріо де Жанейро перше начав робити нормально.

D
Di

На Кіпрі ще і WhatsApp до того всього не працює.

Z
Zoltan

В інших країнах теж не працює. Але що цікаво: з телефоном нема ніяких проблем, лише з компютером!

І
Івет

Чорт, дарма робила мінет в х5 му наркоші вонючому, неможу нохті на приборці сфоткані вукласти жиби всі знали ож я не проста!

М
Мункачі

Гааа, ржу не можу, всі коментарі в тему! Люди лікуйтесь од ФБ і тому подібного

8
8

Та і пох... на ті фейсбуки із інстами... нигда би їх не відновлювали.Люди уже здуріли із своїми постами їдіння, відпочинків на морю і писків своїх у однакових позах. Є ще категорія "продвігателів бізнеса у соцмережах" но то таке, в основному перекупи цуря китайського (йой, Італійського)

ВГ
Віолетка Губаньошка

Голодні мукачівські Сучки піщать од злості. Бо не можуть фоточки і сторіз викладати.

С
Света

У Чехії також не працює

М
Мукачівець

Ой яка велика біда. зато мало люди з друг другом поговорять

А
ап

Но ай як! Негоннам укласти 30245-ту фотку нового вантуса на пыскові свому! Бровы рано щем устигла запостити а губы ужек ніт!

Читайте також