Закарпатці скаржаться, що за останні 3 місяці їм не нараховували субсидій

9
8

Зокрема, Mukachevo.net поскаржилися жителі Мукачева та району.

Також це питання піднімали як одне з ключових мітингарі у с.Ракошині, які на 9 годин перекрили трасу Київ - Чоп.

Люди скаржаться, що 3 місяці літа їм не нараховувались субсидії, як їм гарантує уряд.

У спілкуванні пенсіонерка Марія з с.Залужжя розповіла, що все життя отримувала субсидію. Після зміни системи оформлення субсидії, вона звернулась до спеціалістів управління соціального захисту населення Мукачівщини у кінці травня, так як було рекомендовано урядом. Але там їй повідомили, що так як вона вже отримувала субсидію, то їй вона буде оформлена автоматично і буде нараховуватись круглорічно, починаючи від літа. Але реальність виявилась протилежною. Вже останні 3 місяці пенсіонерка так і не отримала субсидії, і дуже турбується, як у такому випадку зможе оплатити компослуги осінню чи зимою. 

Аналогічний випадок стався зі ще однією мукачівською сім'єю, які цьогоріч вперше оформили супсидію. Вони заповнили анкету, зареєстрували і вже також 3 місяці очікують на субсидію. Але також марно.

Варто також зауважити, що тільки 4% закарпатців скористалися субсидіями наразі.

На тлі цієї ситуації вкрай неадекватною виглядає ініціатива уряду про кримінальну відповідальність за несплату комунальних послуг.

Mukachevo.net

Коментарі

М
МАСКАЛЬ

ОТРИМАТИ...ОТРИМАТИ....ОТРИМАТИ...УЖЕ ДАВНО МАЛИ ОТРИМАТИ,ЛЕМ БРЕШУТЬ ЯК ПСИ И ТЯГНУТЬ РЕЗИНУ...НЕ ПОЛУЧИТЬ НИКО НИЧ,БО НЕМА З ЧОГО..А ЩЕ ТЕПЕР РОССЕЯ ЯК ЗАНКЦИОНУЕ УШИТКО-ТО БУДЕ ЗИМА!!!!

1
123

У кого у вас.Вас скоти скоро люди на смереках будуть вішати.

П
Пацкан

Най хтось попровбує типир непроголосувати за Солідарність, голота хренова. Усі будете сидіти і ті що не будуть платити і ті що будуть мітингувати, хижі нахрен позабираєме. Влада у нас.

В
вуйко

на жаль така сама ситуація і у інших районах області влада своїми діями викликає зневіру

1
123

Питання про супсидії треба задати очільнику області який не прийшов послухати людей в Ракошині. Цим самим виявив зневагу до всіх Закарпатців, а кримінальні справи які відкривають проти людей за блокування дороги можуть пришити собі в одне мі...це люди просто переходили дорогу по пішехідному переходу, а законом це не заборонено навпаки дозволено. Намагаються заткнути роти людям? То чимвони кращі за Вову ху..ла.

І
іван

недавайте субсидій! до нового року всі мають бути боржниками, потім рішення суду про відчудження майна, а потім забране від людей дати їм оренду! так треба зробити всіх переживших зиму рабами влади!

О
Олег

Не треба нам субсидій, дайте нам нормальну ціну на газ, а саме "сімдесять долрів" Яйценюх обіцяв до виборів!

О
Оксана

Ціну на газ треба знизити, а не дурити людей субсидіями. Або європейські зарплати та пенсії дати!

Читайте також