Закарпатці скоро можуть залишитись без газу, а опалювальний сезон в області на межі зриву

8
8

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова правління ПАТ «Закарпатгаз» Віталій Шатило.

- Події, що відбуваються останнім часом на газовому ринку дуже не зрозумілі. З 1 липня ПАТ «Закарпатгаз» змусили розділитися, функцією продажу газу від тепер займається інше новостворене юридичне підприємство ТОВ «Закарпатгаз Збут». Відтепер всі кошти від споживачів надходять на його рахунки, - каже головний газовик області.

- Однак, з 1 липня ці кошти тільки накопичуються на рахунках і не розподіляються належним чином між учасниками ринку. Наслідком цього може бути загроза стабільного постачання газу споживачам Закарпатської області та підготовка до опалювального сезону, - додає Віталій Шатило.

Аналогічна ситуація, за словами спеціалістів, у всіх областях України, а намагання роз’яснити ситуацію Нацкомісії та Президенту ніяких позитивних наслідків не дало. 

Mukachevo.net

Коментарі

ГМ
Гена М.

Кури, не кури... Мены курити не треба. Я в купол втираю!

Р
р

Кури- кури,здоровіший будеш.

ДГ
до Гена М.

Гена лем не кури ту траву!

ГМ
Гена М.

Де Я? На набережній! Траву мокаю!

Р
руді

А де губернатор? Це його пряма робота-а не повестки вручати,з цігеретликами воювати,фури досматрювати на постах...

Х
ххх

Кіть лічно його газ та най собі нюхать.а до руського газа увін нич не може мати,тем более ціна на нього ся не подняла.а реверсний газ туньшим не може боти.они спецом не хочуть нам дубрі.а пак іщи людям говорять шо путін виноватий!типирьки у нас жара та ізясь він буде крайний шо тучі розогнав?ви видите уже самі ко нас унічтожає з ускореними темпами.то треба боти таким спецом шо за півдрога рока покласти украйну на коліна.

ЩН
Що незрозумiло?

Псих Яценюк запустив новi схеми розкрадання коштiв.

П
патріот

Яцик придумав нову схему розкрадання державних коштів через "СУБСИДІЇ"!

Читайте також