Закарпатці спостерігали зорепад Персеїд (ФОТО)

5
10

Кілька останніх днів закарпатці мали нагоду спостерігати цікаве явище.

Потік метеорів Персеїд можна спостерігати щороку. Цьогоріч спостерігати за зірками можна з 17 липня по 24 серпня. Пік зорепаду відбувався 12-13 серпня о 3 годині ночі. Тоді чимало закарпатців спостерігали за тим, як падають зірки.

Насправді це пилові частинки від комети Свіфта-Таттла. Сфотографувати це явище зумів закарпатський фотограф Олександр Радиш. Тільки подивіться, яка краса.

Також радимо подивитись світлини минулих років.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

1
13:34

У Алкашоні зовсім дах поїхав - говорить сам з собою =)

М
Майдаун

23:44,ты просто д@біл!

М
Майдаун

Звізди ня тоже не інтересуют,я уночи на звізди не позераву а лем ходжу по варишови з болгарков і позераву де який метал мош спиляти і здати.А даколи я уночи міхи з мусором мечу в Латорицю оби нико ня не спалив і не відметелив.

М
Майдаун

Треба було вчити астрономію в школі,а не чекати коли вам мукачево.нет напише. “морожений звуре”,схроновська гнидо,закрий писок і єднув звилинув полумай де сміття львівшьке утилізовати,а не по всюй укрі подкидуєш. Алкашня бурячанська!

СЗ
Студеный Звур

Нашто тоті фрасові песреїди ми руснакови ся здали . Майліпше упити паленки а пак уночи мало цігаретлів на мадяри позаганяти .

Г
Гороскоп

Цей сайт завжди біжить за останнім вагоном потяга . І в синоптичних прогнозах так само . Бачать хмариться - вкладують в етер дощ . А там , як буде . А тут просто чоловікові , котрого звільнили з посади голови Мукачівської РДА , не спалося вночі і останній зміг використати своє хоббі (фотографування) . Заснявши купки цяток на небі передав (продав) цьому недолугому сайту переферійного рівня . Тому ці отелепи і пишуть про часті події .... заднім числом . Журналістська ганьба .

B
BozzMeg

Дуже красно!а я на Латорицю никав у 3 години!

А
Ааа

Они самі не знали...

ТС
Тот самий

«Мали нагоду спостерігати» но ми не спостерігали бо незнали. Бо ви неваловшні написати зо происгодить або що буде. Пишете через пару днів що було. А нам залишаєся тільки спостерігати як паде уровень жизні.

М
Мішаня

Ви Лохи Мукачево мінет. -овські! Добре Шо Не через тиждень сказали! Не можна Заранье це донести шоб могли бачити той зорепад!

Читайте також