Закарпатці стали масово закуповувати зброю

14
13

За останні два місяці, вони почали скуповувати пневматичні гвинтівки та пістолети.

Особливою популярністю між краянами користуються револьвери Флобера. Хоча, зброя і подорожчала на 40-50%, обсяги її продажу збільшилися приблизно утричі.

За словами продавців зброї, сьогодні середня ціна револьвера «Альфа» під набої Флобера калібру 4 мм, виробництва Чеської Республіки, на придбання якого не потрібні дозволи, становить близько 2,5 тис. грн, пневматичних гвинтівок від 1900 до 2800 грн. Вбити з цієї зброї людину неможливо, але добряче налякати можна.

«Ажіотаж навколо зброї пояснити легко: люди намагаються захистити себе і своїх близьких усіма доступними засобами», - зауважив продавець.

Нагадаємо, очільник закарпатької міліції Шаранич наказав підлеглим в Ужгороді нести службу зі зброєю в особистий час.

Коментарі

З
Закарпатец

Вел. Бичків - да вы друг друга перемочите до прибытия Путина

Х
ххх

Великий Бик там свойим перешли цігі а пак перешли тоті гроші куда хочеш

М
марія

Треніруються як будуть Путіна стрічати.Хоч він нас і не хоче.

Д
дада

Великий Бичкив я то е пидораст сароста жалива вин сука продажна брата бушка бандитам пидставив!!!

ВБ
Вел. Бичків

Від сучар путінських загарбників і їхніх місцевих собак будемо захищатись всіма доступними засобами. Самі, бо мусорня ховається за жіночими юбками. Чмо "я" - ти іди краще перешли гроші на армію і ПС, бо хто ще тебе захистить?

В
вуйко

придурку, що підписався я, виходи у центр Мукачева там бендерівці із факелами йдуть ходою, а ти пропустиш і не будеш мати що писати

ЖП
жалива пидораст

Я ты головка от жаливиного хуя!!!

Х
ххх

шо по чем?калаш или макров-цену назовите травматику не предлагать

ДP
до PriesT

Полуавтомат Zoraki очі повибиває на ура.

Г
Гiсть

до Артема Та проти кого вооружавуться????

P
PriesT

Відколи пристрої для відстрілу куль типу Флобера стали зброєю? З них хіба синяки наробиш. Максимум шкода буде, якщо потрапити в голову, але арматура значно більших травм завдасть.

А
Артем

До чого ж люди бувають продажними. Хіба колись і тим більше тепер вся загроза спокійному способу життя виходить від дій ПС? Хтось бачив ПС в області? І ця вся стаття має в собі хоча б одне згадування про Правий Сектор? Проте обовязково знайдеться хто має загостренне почуття гідності плюнувши проти вітру і буде стверджувати що це дощ випав. Люди схаменіться і не говоріть те в чому не розбираєтесь)). Слава Україні!

Я
я

Правильно. Нужно же от правосеков отстреливаться.

Читайте також