Закарпатці стали менше допомагати бійцям АТО на Сході (ВІДЕО)

8
5

Про це завили закарпатські волонтери.

Якщо ще минулого року допомога бійцям АТО з боку закарпатців була колосальною, то нині збирати її для військових стає все важче. 

Детальніше про це - у сюжеті М-студіо. 

Коментарі

Д
дойончия

ты красава йончи!!!а можешь еще 500 гр перекинуть на раненую женщину , которую пьяное быдло переехало на бмп..вроде в Канстантиновке...когда девочку не удалось спасти..

Й
Йончі

Вшиткой просто. В місяць плачу по 500гр. раненому воякові. Нико нич не влазить. Туй плачу в банку на номер вояка , той там дустає. Ниякий фрас не забере.

G
goodboy

Заеомірний ефект. Якщо за те щоб привезти загиблого закарпатця треба прикласти непомірну кількість зусиль, нічошо возити допомошу. Розумію, думка не адекватна але справедлива.

ОМ
од майдана до типирь

не назбирли тулько гроши кулько се стойить...та у кого война ге? http://tsn.ua/politika/oligarh-medvedchuk-kupiv-rozkishnu-yahtu-za-180-milyoniv-yevro-deputat-478987.html

ДБ
доста було...

жебрак нич не дасть бо немає...тот ко має - хоче та дасть...не хоче має право не дати...лем не треба давити на мозок...штось те зробили би люди помагали...не лізьте людям у душу і перестаньте жебрати по магазинах...волонтер-довірена особа олігарха який зацікавлений як ніхто в перемозі...знає де що купити і має за що...всі інші займаються самодіяльність на свій страх і кошт...амінь(медведчук купив яхту за 180 млн уе які заробив в 90-тих...кось помнить потоп...

Читайте також