Закарпатці стали знову активно одягатись у секонд-хендах (ВІДЕО)

4
5

Сьогодні майже кожна друга людина шукає можливості одягнутися недорого.

Нові речі в магазинах та торговельних центрах багатьом не по кишені. Тож єдиний вихід не залишитися голяка - секонд-хенд .

Про його плюси та мінуси - у сюжеті М-студіо.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?t=108&v=28D3AcsGW-A ФИЛЬМ-БОМБА Украинцы посмотрите это видео 18+

Р
русин

Дати таке грошове забезпечення Пороху .Яцеку і депутатам,Щоб уся ися злодійська братія одягалася у недоносках европейців!Вочевидь не в довгий час ми відучимо іх змушувати нас робити це принизливе дійство!

5
555

Браво що він є!!!! Бо з нашою(державою)фрас бо їв бов!!!! Браво що секонд існуе!!!!! Бо з нашими(чиновниками)і (державою),фраси бо їм боли!!!! Будемо голі і босі!!!! Я бажаю,щоб секонд розцвітав і більше таких магазинів!!! Дякую їм!!!

EC
Emma Charlotte Duerre Watson

«Я забрела в секонд-хэнд, и один очень приятный джентльмен уговорил меня купить черно-белый пленочный фотоаппарат, — рассказала Уотсон. — Я вдруг поняла, что не фотографировала уже десять лет. Мне требовалась как минимум 10 минут, чтобы сделать снимок — нужно было вручную настраивать скорость затвора, фокус и прочее».http://www.cosmo.ru/stars/news/03-09-2010/emma-uotson-poteryala-redkie-fotografii/

Читайте також