Закарпатці сумніваються у законності вручення повісток на вулиці чи блок-посту (ВІДЕО)

9
6

Документи з військкомату, приносять не лише додому чи на роботу, а й роздають у потягах, на міліцейських блок-постах, навіть на кордонах!

Закарпаття за планом мобілізації повинно залучити більше тисячі чоловік, - на сьогодні ж мобілізували менше чверті! Аби збільшити показники навіть заручилися підтримкою правоохоронців!

Та чи законні такі методи – дізнавалися журналісти Телеканалу 21.

Коментарі

В
Василь

Хтось знае, ще дають повiстки на постах ДАI у Нижнiх воротах та Мукачевi?

В
В

Відкрию вам один секрет) Якщо зупинили вас для вручення "запрошення" у воєнкомат, на повному серйозі кажіть як вас звати ваше реальне ім'я але змінюйте прізвище та по батькові, також можна змінити місяць і день народження, тільки рік не змінюйте. Прокатить? А ще й як прокатить!:) Ще один секрет: а ви знали що колись давно дуже давно був пожар у воєнкоматі, згоріли дуже багато документів та деякі справи військово зобов'язаних) Є один мінус це заводи де така людина працює або компанії які надають воєнкомату всю інформацію про працівників, воєнком провіряє находить людей які вобще нема в базі та запрошує їх до себе! Наприклад мене нема в базі воєнкомату, вобще нема але я лежав у госпіталі де мене комісували та передали всі документи в Ужгород у воєнкомат. У 25 років я мав піти за воєним білетом але я забив... прошло багато часу, а в моєму паспорті стоїть печатка "військово зобов'язаний" тепер мій паспорт закритий на три замки у темному місті:))

А
а

пидери

СВ
С Востока

Собрать военкомов , "свидомых" журналистов , депутатов всех уровней и на фронт ( правительство это тоже касается).

М
мак

кулю в лоб най йде

Р
р

най сосуть.

Читайте також