Закарпатці цього року відправили 2 мільйони листів

6
1

Поштарі на цьому заробили 871 тисячу гривень

    Про це у прес-центрі газети «Неділя» повідомив директор Закарпатської дирекції державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта” Микола Ростов. За словами Миколи Васильовича, 82% із прибутків «Укрпошта» спрямовує на зарплату своїм працівникам. Середня платня на підприємстві становить 900 гривень. Спрямовує гроші «Укрпошта» і на ремонт приміщень своїх відділень – цього року капітальний ремонт зроблено у центральних філіях Мукачева, а також населених пунктів Королево, Шаян та Верхній Коропець.

На питання, чи слід очікувати подорожчання за надані поштові послуги, Микола Ростов дав ствердну відповідь. За його словами, сьогодні оплата клієнтів за роботу «Укрпошти» є найнижчою серед країн СНД. Найоптимальніший варіант, зазначив Микола Васильович, подорожчання цін на 50%. Остаточну ціну має визначити відповідна державна комісія, до якої, власне, «Укрпошта» і подала свої пропозиції.

По закінчені прес-конференції Микола Ростов привітав усіх свої колег із професійним святом, яке поштарі відзначатимуть 16 листопада.

Коментарі

Ч
читач

ремонт в мукачеві зробили в кабінеті директора а газети продаються в ужасних умовах

Читайте також