Закарпатці вибороли перші місця на всеукраїнському конкурсі "Очима дитини про бюджет країни" (ФОТО)

9
0

«Очима дитини про бюджет країни – 2014» – із Закарпатської області понад 500 дитячих робіт, а всього з усіх куточків України – 13 тисяч.

Роботи дітей на Закарпатті оцінювали науковці, мистецтвознавці, журналісти, податківці та представники громадськості тому, до Всеукраїнського рівня було надіслано 6 кращих робіт. Як виявилось згодом, це був правильний вибір, адже на всеукраїнському рівні закарпатські дітки здобули два перші і одне третє місце.

Урочиста церемонія нагородження переможців обласного та лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» відбулася у залі засідань Головного управління ДФС у Закарпатській області.

«Діти, котрі сьогодні присутні тут, у своїх роботах продемонстрували власне бачення необхідності сплати податків й вони стали кращими у цьому конкурсі. Нам дуже важлива ця думка, адже в роботах проглядається дитяча безпосередність та чиста душа», – зазначив Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області, звертаючись із вітальним словом до діток.

Сьогодні переможці конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни» отримали дипломи, цінні подарунки, а також кожному дісталась художня книжка та підручник «Основи податкових знань». Таким чином, мету конкурсу виховання податкової культури та формування знань і розуміння економічної грамотності у школярів на 2014 досягнуто, тож можна готуватись до участі в конкурсі в наступному році.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також