Закарпатці виступають проти введення податку на заробітки (ВІДЕО)

6
19

До прикладу, на Іршавщині близько 80 % чоловіків перебувають за кордоном на заробітках.

Вдома роботи немає, тож громадяни вимушені на чужині заробляти копійку.

Що думають з приводу податкових кайданів представники районної, сільської рад - далі у сюжеті М-студіо. 

Коментарі

ДZ
для Zoltana

очень правильно сказано.респект

З
Западенець

"там де робиш там і жий.." +1000 до карми

Ж
Жителька

Валити треба із (україни)!!!! Валити і забити на них УЙ....Гнила (держава)!!!

В
Володимир

Чуму не забезпечать всіх роботою і нормальною зарплатою? Тоді і податки будуть. А так.... з зароблених грошей уже сплачені подакти в країні, яка надала роботу. І взагалі, не розумію, як можна вимагати гроші,для заробітку яких, ти нічого не зробив.

Z
Zoltan

Вопрос сложный. С одной стороны действительно члены семьи, которые остались дома ползуются украинскими шклолами, украинской медициной, украинскими дорогами тд. Все это "живет" за счет налогов. Так что налоги были бы не лишние. Проблема в одном: из 100 человека 101 уверен, что эти деньги пойдут не на перечисленные цели: а на войну, кредиторам, в личный карман... Потому-что это и есть Украина :(

A
Anton

суча жидовська влада,мало їм крові на війні яку вони ж і розвязали,мало їм злиднів через захмарні тарифи які ввели а тепер і це!!!! на майдан люди!!!! що ми чекаємо!!! Я їх перший палити буду!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Т
ток

Сволоч паршива. Х.й йому, а не податки. Най іде сам по світу заробляти. Там на всьому економити, щоб сім'і гроші загнати.

П
полі

Ти деб.ле.! Нах.й сю страну і її налоги

З
Закарпатці

Закарпатці не проти платити податок,це важливо для країни.З цих грошей будуть отримувати пенсії наші батьки.Декілька людей проти податку,то їх слухати не будемо.Платять всі,то будемо платити і ми,заробітчани,а хто не буде платити,то для таких є закон,і будуть платити податок + дуже великі штрафи.

1
123

Я официально работаю, плачу с зарплаты 3 500 налог 900 грн, военный сбор 90 грн., а богатенький бизнесмен на мерсе - 300 грн. Вот и страна!!!!!!! Валить надо отсюда.

ТД
там де робиш там і жий...

...война їх не .бе з жонами не порозписоваі...нашто...мать одиночка має зарпату от Держави...сидять по кабаках та смівуться з роботяг...тігавуться по корчах де лем мож...ниє чоловіка рук два...щи треба писати шо за паскудь батраки і який з них хосен?!

ТД
там де робиш там і жий...

зажене вать привезе пустоє папіря дому (роботу послуги лишив там )а дома король...ціни ся пуднимавуть пани прийшли з долларами...куплять..а ти з зарплати купиш уй... вам тупаки не поняти што через вас інфляція што ваші доллари треба лем їМ того і пускавуть батрачити...а паше на вас на вшитких дурний і бідний Іван на заводі за копійки...і з його роботи ЛЕМ СТРОЙИТЬСЯ УКРАЇНА...а з вашої ХУNЛО.

П
повар

Кролика потрібно якісно рсвіжувати, витрусити ушитке гівно. Запацувати файно, покласти на вогень і заспівати про сало україні і піждец яйценюку.

7
77

Ви хотіли Підорошенка із його козлами тепер маєте і підор сектор і власть мочіть паліть їхні дома сімї

МД
Мендель до Солідарність

Дякую, я уже голосую на мотор на Чехи. Іду на амбасаду і відказую громадянство. Всі за мнов най останеся Кролик, Порох і Солідарність і най платят.

ЮП
Юрій Петрович

Вибачте, я заблукав трохи. На якій мові пишете шановні? Поставив на перекладач визначити мову автоматично - перекладу немає?!

С
Солідарність

Наша політична сила цілком підтримує політику нашого ж Уряду. Недивлячись на те що Золотарюських людий много їздить на заробітки, всерівно податки платити будете, нікуди ви не дінетесь. Голосуйте за нас!

М
Мендель

Шоб здох то мало, заслужив май велику кару. Та шоб він тоже ішов в край світа заробляти...Козел, а не кролик.

7
777

Заклябося і ся (держава)!!! у би вас чорт забрав!!! Роботи нема, зарплати малі!! Люди їдуть у край світа дітей не видять. Щоб прокормити свої сімї,роботу найди сам.За паспорт і візу укільтуйся.Місяць пропахай тяжко, поки дістанеш зарплату Та ще плати тому кроликови конченому налоги!!!! Та ко він такий!!Щоб він здох!!

Читайте також