Закарпатці взяли участь у десятому NATO RUN у Будапешті

14
1

27 вересня команда Закарпатської області, підсилена п'ятіркою "львівських легіонерів" взяла участь у ювілейному ДЕСЯТОМУ NATO RUN вулицями Будапешта.

Об 11.00 понад 4000 спортсменів країн-учасниць НАТО та прихильників бігу стартували у Буді та через 10 км фінішували у Пешті на площі Героїв.

Вітаємо Романа Ростикуса (тренер В.Тарнакін) який через 30хв. 50 сек фінішував першим і отримав головний приз від магазину Декатлон. Костянтин Коляда став шостим, ужгородець Андрій Іванов - дванадцятим.

Після 10-тикілометрової дистанції відбувся забіг на 4 км навколо площі Героїв. Олександр Бабуш (Мукачево) став другим серед юнаків до 14 років; у дівчат до 14 років третьою стала ужгородка Богдана Семенова, Юліанна Гудзь - третя серед жінок.

А вже наступного дня Тимчасово повірений у справах України в Угорщині М.Юнгер прийняв команду Закарпаття, яка взяла участь у NATO RUN у Посольстві України в Угорщині. Він привітав переможця Романа Ростикуса та подарував йому тарілку з Петриківською розписсю.

Команда долучилася до Міжнародного Дня - "Свободу Надії Савченко" і сфотографувалася з рекламними плакатами NADIYI FREE. Пан Юнгер (до речі, закінчив Ужгородський Національний університет) сказав, що сподівається бачити нашу команду і наступного року на пробігу миру у Будапешті. Голова Закарпатського відділення НОК України Іван Риляк вручив закарпатські подарунки тимчасово повіреному.

Коментарі

А
арго

А яке відношення мають українці до НАТО? Їх хтось туди кличе? Сумніваюся.

Читайте також