Закарпатці їздять на крадених автівках, навіть не підозрюючи (ВІДЕО)

2
5

Махінації з автомобілями у нашому краї розповсюджена справа і приносить чималий прибуток, тим хто займається нею. Мало кого здивуєш перебитими ідентифікаційними номерними знаками двигуна та кузова. Але трапляються випадки умисного знищення номерів в надії, що цього не помітять інспектори ДАІ.

Власник «Жигулів» шостої моделі, яку зараз ретельно оглядають експерти, ще б довго та безтурботно їздив на ній не наражаючись на неприємності. Та випадкове ДТП за його участі привернуло увагу інспекторів ДАІ та експертів, які не виявили номерного знаку двигуна.

Зі слів постраждалої в ДТП, яка відмовилась будь-що коментувати на камеру, через це їй не виплатять страховку, а сам власник не виходить з нею на контакт. Під час ретельного огляду автомобіля експертами встановлено, що номерний знак навмисно і грубо знищений.

                                          

Мотиви наразі встановлюються. Один з варіантів навмисного приховування ідентифікації двигуна – це його походження. В області, де транспортний потік дешевих автомобілів з-за кордону зашкалює, більшість яких залишається тут у вигляді запчастин, унеможливлює своєчасний контроль із боку держави, а це вже спокуса для різного роду махінацій. Та страждають від цього аж ніяк не махінатори, а звичні люди, які придбали «чорне» авто. 

Коментарі

1
123

Я забув, ті машини,що подарував нам Суркіс,Вони уже пройшли регістрацію?Їм уже можна виїзжати за межі області.

1
123

Провірте машини наших лікарень.

В
Василь

А какая разница какой двигатель ! Дивигатель уже считаетса запчастю, И пофиг какой у него номер !

1
15

А чим заробляти на життя, от і появляються "махінатори"

5
5

А чим заробляти на життя, от і появляються "махінатори"

Читайте також