Закарпатці за євроінтеграцію з ЄС (ВІДЕО)

16
7

Євроінтеграція України - мета для держави, а відпустка у найкрасивіших європейських містах - вже зараз цілком реальна можливість для українців.

Як виїхати за кордон, як зекономити на транспорті та чому відпочивати у Європі варто, мої колеги дізнались на спеціалізованому семінарі.

М-Студіо

Коментарі

W
Wolf

Нам потрібна Україна! Нам потрібна не Європа або Росія, тільки Україна, але Європейська Україна!!! І бажано подалі від Росії)))

П
Попередньому

Ти ідіоте мало ми терпіли москалям. А ти ще читаеш якусь херню, що Медвійчук москальський пише

С
Слов"янин

Ні один розумник не удостоївся прочитати текст угоди про асоційоване членство України та ЄС. Це самовбивство для України. Дивіться в суть, а не на яскраві вітрини ЄС по "ящику". Кінець-кінцем закон збереження ніхто тне відмінював... Як легко люди ведуться не дешеву пропаганду.

С
Слов"янину

Ти Ідіоте " ГЕЙСОЮЗ" то в тебе дома. КОМУНЯКО ти КОНЧЕНИЙ а в Европу нам треба утікати чим скоріше тим ліпше........від мацкалів........

Й
йоушко

Словянине, хто не мав розум до обіда ,після обіда вже не буде Ви на стільки відстали від цивілізації що у Європу вам і так дорога закрита. Чукландія за вами плаче.

8
879

Поверьте на слово, что в европе намного лучше, чем на восток от Вышнего Немецкого! Честно!))

С
Слов"янин

Багато людей зі Східної та Центральної Європи вже давно пожалкували, що вляпалися в масонський проект Гейсоюз, а якийсь підліток "просвіщає" нас неошколованих, як там добре.

Читайте також