Закарпатці заборгували "Закарпатгаз Збут" мільярд гривень

14
15

Наразі закарпатці винні за спожитий газ 1077,2 мільйони гривень. За останній місяць заборгованість краян збільшилась на 213,8 млн (25%).

Як йдеться у їх прес-релізі, близько 80 тисяч споживачів боргують за спожитий природний газ, що складає 30% від загальної кількості побутових споживачів ТОВ «Закарпатгаз Збут».

«З початком опалювального сезону на Закарпатті, як і у всій Україні, традиційно збільшується споживання блакитного палива населенням та зростають борги. Цьогоріч ситуація ускладнена ще й світовою пандемією коронавірусу. Під час дії карантину наша компанія не припиняє постачати газ навіть боржникам та не нараховує штрафні санкції за несвоєчасну сплату. Дехто сприймає такі послаблення як можливість не платити за послуги, але борги накопичуються і за спожите паливо все одно доведеться розраховуватися», - говорить директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

2
22:45

Ю, повертайся у дурку!

ДН
До нижнього

Провокатор сIльськоi газетьонковоi джинсы за грошi контрабандиста, вбивцi , жулика дона балогы!!! Йди та вбийся, дурачок !

Ю
Ю

Налийте менІ бояришнІк або водку путІнка бо буду І дальше до самого себе говорити І срати тут всяку дич !!!

ДН
До нижнього

До своiх захоплень дрочити на балог, Ахметок, коломойш не перечислюй до мене !!!

Ю
Ю

СталІн І ЛенІн то моІ кумири - ІхнІми портретами обвІшана вся моя Ізба в Усть-ЗалупІнску. Я навІть на порносайти не захожу - передьоргую на тІ портрети.

Ю
Ю

СталIн сажав, рострIлював таку елIту, яка зараз пише закони, назначають вироки, нас « охороняють i в цIлому грабують окраIнуу!!! Але запад сказав , що це були репресii проти мирного , матьйогонароду !

І
Іван

Вийдуть зеки яких в 90тих саджали, дипломи навідь медикам продають, правосудя і захист правоохороних органів на стороні грошей! Лікарі це селфіки безвідповідальні ітд беруть хоть кого бо лікарні пусті нема працівників бо розумні виїдуть з багна, де їх важкий і відповідальний труд цінять і увови створюють соцзахист ітд і до того всьогго алко нарко АТОвці, герої нації! Всіх з новим роком!

A
anna

Зацените мои голые фоточки, лайкай и общайся с такими как я (ми развратные и жаждим секса) ------ http://bit.do/chpoking

І
Іван

2021 буде повний пі, всі будуть в довжку порідні повмирають або повиїджають а ворюги далі будуть красти забирати відьерати ітд 2021 це рік ненормальних батьків і малолітних повій і наріків! Світ іде в нікуда!

Ч
Читач

Чекайте, чому одні платять за газ та інші послуги, а інші хочуть бути дуже хитрими?

С
Сомминтерн

Пришити йим ще по карману на тряп'я

7
777

Кожні 5 грн з кубика Фірташові в жеб. Пишіть Фірташ прости нам наші борги.

К
Комент

Націоналізувати газову та електросферу. Ато тримавуть людей за лохів казками про "ринок" енергоносіїв!

Т
Транзит

Україна хай Coce!!! Транзит Через Закарпаттья на ЄС, покишо!!! Нам Відстьобувати за Транзит!!! Віктор Іванович маєте щанс, заступитись за свій Народ!!! Вперед!

М
Місний

Щи ціну газа на 20 грн подойміть, будуть довжні 2 мільярди.

Читайте також