Закарпатці загинули в ДТП в Угорщині - мікроавтобус зіткнувся з каміоном (ФОТО)

36
13

П'ятеро людей загинуло, після зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою поблизу угорського міста Абонь.

Смертельна ДТП сталася вчора, 24 вересня, о 16.40 на 89-му кілометрі швидкісної автостради М4 у напрямку Будапешт-Солнок. Мікроавтобус на великій швидкості в'їхав у задню частину каміона.

За інформацією угорських ЗМІ, у мікроавтобусі перебувало троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством.


Усі п'ятеро загинули на місці трагедії. Відомо також, що водій вантажівки практично не постраждав.

«Я зупинився, тому що зупинився рух транспорту попереду. Я стояв буквально хвилину, коли відчув сильний удар ззаду», - розповів пізніше водій вантажівки Даніель. І додав, що негайно вийшов з кабіни, аби дізнатися, що сталося, але, на жаль, вже нічим не міг допомогти тим, хто перебував у мікроавтобусі...

Наразі триває розслідування обставин катастрофи.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

СБ
Слава Богу

Что не въехал в легковой ?? автомобиль, который мог быть вместо фуры.

МБ
мачка би го скопкала

та пак йо. А чом би не дивити свуй айфон? Дорога файна, шумахерів мало, а треба у Будапешт на 20минут скорше прилетіти, компенсовати простой на граници. Скорше встати? Ви слабаки, кіть так думаєте. Кто нє ріскує, тот нє пйот шампанскоє.

М
мукачівець

Знаю такого перевізника на бусі, який везучи людей через півЕвропи, телефон з рук не випускає: читає і пише смс-ки, дивиться фільми і т.д. А люди з ним їздять.

Ш
Шоферови.

то не є моментальне фото! Пройшло хв 10-20. Розсосалася

Ш
шофер

Шось не видно аби спереді каміона була черга.В таком випадку хто останній у пробці треба включати аварійки!!!

К
кракатау

біда не має національності. Треплються люди усяде. У нас много куплених прав (лем не кажіть, ош у мрео мусять брати, бо пухнуть з голоду). Одкрийте ще заводи і попробуйте наших люди туда загнати. Хіба ввести закон "про туніядство", як при ссср.За 400 доларів із свічков нормального адеквата не найдете! Правильно! Адекватний працівник із знаннями і уміннями має не менше 500 і більше. Се дома, при сім'ї. Хочеш 1000? На, бери (англійську, німецьку, комп на рівні, не пити, не курити дві пачки за 8-год, командіровка, аналітика, математика, креслення). Ааааа, сього не є, то шо хочеш? Можеш малтер мішати і всьо? Ну, красна зп за 400. Хоча і то треба знати. Заробітчани - то є спосіб життя. Він у крові. А смерть, то трагедія, Співчуття рідним.

О
О

Який чужоземний шовінізм тут лунає. Як гарно їсти українське сало, пити горілку, красти ліс і займатися контрабандою, не платити податки і ще вимагати від неньки - дай дороги, дай грошей.

Д2
До 20:51

Тепер прийми заспокiйливе, виключи новини украiни i подивись статистику загиблих укр. Гастарбайтерiв на автобанах гейропи та зрiвняй з iншими роками ! Побачиш цiкаву статистику , наприклад- зростання смертей в дтп на автобанах укр.батракiв з 2014р , так само як i зросиання самогубств вна укр…на 2020 р -самогубств 9862 людей по Даним ООН !))) знiми окуляри та вишиванку, Малфа !

ЩХ
що хотів сказати

Співчуття сім'ям померлих. Дуже трагічна новина.

ДІ
до13:35 і 14:10

Вони померли внаслідок страшної ДТП, бо порушили ПДР. До чого там економіка? По вашому тільки українці по автобанах їздять на заробітки? Ви або боти або дуже недалекі. Хоча одне іншого не виключає?

С
Синічкін

Літають...

ДН
До нижнього

Правду говорите!

Д
Дддбь

Iх вбила нечувана економiка украiни!!!!!

Читайте також