Закарпатці здобули 10 нагород на міжнародному Кубку `Дружба`

8
0

турнір проводився вже у 47-ий раз

Уже традиційно для травневої пори ужгородський «Авангард» стає епіцентром легкоатлетичного життя краю. Увага поціновувачів «королеви» спорту прикута до міжнародного Кубка «Дружба», який у суботу-неділю вже проводився аж у 47-й раз. До речі, це єдині змагання в Україні, які проводяться безперервно так довго.

І хоч учасники турніру не встановили нових національних рекордів, та все ж деякі результати таки заслуговують на увагу. Так, у бігу на 400 метрів з бар`єрами Андрій Комар не лише здобув упевнену перемогу, а й підкорив результат підмайстра спорту. А от Андрію Бородкіну з Хмельниччини не вистачило якихось восьми сантиметрів до результату майстра спорту міжнародного класу. 3-поміж закарпатців найкращі результати у Тетяни Максим, яка виборола золото у спор-
тивній ходьбі на 5000 метрів, Людм`или Тель-кової й Юлії Жукової, які посіли перше й друге місця відповідно у бігу на дистанції 100 метрів з бар`єрами. Ще одне «срібло» у што-вхальника ядра Кирила Новікова. Також у цій дисципліні, але серед жінок, й уже «золото» в активі нашої землячки Алли Білак. У стрибках у довжину Віталій Товтин показав другий результат, Віктор Сегеда у бігу на 400 метрів з бар`єрами — третій. У потрійному стрибку серед дівчат «срібло» й «бронзу» в Анастасії Палінкаш й Наталії Андришин відповідно. У бігу на 200 метрів Станіслав Сергеев посів третє місце.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також