Закарпатці знову скаржаться на високі ціни та малі зарплати (ВІДЕО)

12
7

На межі бідності. Через низькі зарплати та високі ціни закарпатцям доводиться відмовлятися від багатьох продуктів харчування.

До слова сьогодні прожитковий мінімум українця складає 1128 гривень, сума розрахована на підставі мінімальних потреб людини – споживчого кошика, який не змінювали вже давно.

Тож, що може дозволити собі середньостатистичний закарпатець за гроші що отримує - дивіться в сюжеті М-студіо.

Коментарі

ВД
Вітя Донецкий

Бидло просіть Яна Ковача най ся верне! А пі...си майдановські ко скакав признати іх врагами України!

Ю
Юрко

Здравомислячі люди давно попереджали, що єврогеймайдаун до добра не доведе.

Ш
Шо?

Даєшь Янека?

НБ
Ниючому бидлу

Вибралисьте Кондитера-олігарха, то шо жалієтеся? Всім був поганий Янек, то тепер маєте "ліпшого" преза. Зрівняйте своє життя 2 роки тому і тепер.Надіюся понялисте хоть щось?

ДР
До редакції

Не ставайте Порошенками і не займайтесь цензурщиною: проблема етноциду русинського народу обєктивно існує і вирішення цієї проблеми сприяє європейському шляху розвитку України.

ІО
Ідіоту о 16.10

Не перекручуй слова. Якщо сліпий - то іди до офтальмолога, а якшо з головою не в порядку - до психотерапевта. Чітко написано: в складі Чехословаччини русинам жилось нормально. А якшо треба пріоритет, то він такий: №1 - Чехословаччина, №2 - СССР, №3 - Угорське королівство (пізніше Габсбургська монархія, із 1848 після "аусгляйху" Австро-Угорщина), №4 - Україна. Тут навіть нічого сперечатись - обєктивна реальність. За роки незалежності розвалено повністю економіку краю, 40% працездатного населення горбатиться за кордоном... Словом етноцид русинського народу. Проблема в різній ментальності русинів і українців - в нас різна історія.

З
зато

парашин из компанийов крадуть бабло тай списувуть на войну-ато!А ви бидачиська затягуйте паски.Чим довше банду терпите-тим жити буде веселiше.

Читайте також