Закарпатці знову вийшли на мітинг через високі тарифи на газ та світло (ФОТО, ВІДЕО)

33
53

Сьогодні, 25 січня під стінами Закарпатської ОДА знову зібрались закарпатці, які вимагали знизити тарифи на комунальні послуги.

Як повідомив кореспондент Mukachevo.net з місця події, до протестуючих вийшов голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров, який вислухав протестуючих та запропонував всі вимоги перенести у текстовий варіант.

Наразі протестуючі намагаються донести свою думку та шукають шляхи вирішення цієї проблеми.

Зазначимо, минулого тижня Закарпатська облрада підтримала звернення до влади щодо високих тарифів.

Як писало раніше Mukachevo.net, фракції КАБ, ОПЗЖ, КМКС та За майбутнє ініціювали скликання сесії Закарпатської облради через значне підвищення тарифів на газ та світло.

 

Нагадаємо, що після захмарних тарифів на комунальні послуги закарпатці вийшли на всеукраїнський протест.

Коментарі

М
Міша

Я фепеляве длупло і толмоз

М
Мiша

Укгаiна -найклаща клаiна !всiм добла та милу!))

Д2
до 22:47 і 22:49

Ю (він же петушок Батерфляй), повернися під шконку!

НБ
Наньо балигы

Вези нас сыне на майдан вiдстоювати ахметовськi, коломойшськi, парахоботоськi i твоi схеми !

Д2
До 21:49

Територiя францьовитих органizмiв!

І
Іван

Нелюд, вбивця! Чого він не сидить? Хто його покриває? Він людину вбив і машину спалив щоб приховати злочин а зараз активіст виликий? Чому він вільно рухається ?Павла на нари!!

Ю
Ю

Водкы! Водкы менІ! Бо буду кукурІкаты І дальше!

Ю
Ю

Чий крым? Коли будуть святкувати укры День Котла ?))

X
xxx

Пудгецкові алкаші глядають ПАЛИНКУ . Вшиткі малинько пяні а даякі і много пяні , одинокі і неопохмілені хтят упити задарь і не давати на бороду , вшитко суть не аномімно а кіть много упити то і опасно . Ти ся реєструй і дай нам грошей на палинку. ------ http://romario-pushkin.kovbytsya.net

Д1
До 17:36

А ще налий мені заперевальної паленки бо труби горять!

Д1
До 17:36

А ти вернися за клів там за перевалом!

І
Іван

Павло Павлов березняньський вбивця, який виконує вказівки чиїсь! Він вбив людину і повинен сидіти в тюрмі! Він гівно такі смирі як і він запалюють безробітьньих ! Чому Павлов не сидить в тюрмі? Хто йому в цьому сприяє? Він вбив людину, і втік з місця і спалив машину! Шо за країна??????

Р
РУСИН

Коляд коляд колядниця Проголосували як годиться Типирь уд щастя ревеме Тариф на хліб ми мастиме.

І
Іван

Кого сьогодні сбу взяла в Ужглроді та Мукачеві?

Д2
до 25.01.2021 16:47

"Иген сопни ловфос балогови то боку" - це що за бойовий клич гамадрила? Ти хоч одне слово [u]людською мовою[/u] можеш видати?

Д1
до 17:35

Папуга, в клітку повернися!

Д1
До 17:28

Ти сидиш на дотаціях інших шахрайських коштів!!!

ДУ
до Унгвар 17:10

Менджуле, ти сидиш на дотаціях з інших областей.

ЯД
Я до Унгвар

100%

М
Мадяре

Заберите нас от соби тешик

У
Унгвар

Для чого тоді нам Обласна Рада з імпотентним депутатським складом (випадковими людьми) і таким же головою , навіть не нашим земляком ? Тоді йдіть собі .... Народ краю сам проведе референдум і винесе ПОТРІБНІ для людей питання. ОблРади , місцеві ради - ви нікому для проформи НЕ ПОТРІБНІ. НІХТО КОРМИТИ З БЮДЖЕТУ ОБЛАСТІ ВАС НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ . ВИ Й ТАК ТАМ СИДИТЕ БЕЗ КОШТІВ А ВКРАСТИ ЩОСЬ НОВЕ ТЕПЕР ВАМ ВЖЕ НЕ ДАДУТЬ . ТОМУ , ЩО ПОТІМ ВСЕ ЗАБЕРУТЬ .

КХ
Как хочу так пишу ты укаицю дырявый

Иген сопни ловфос балогови то боку

ДЯ
до Я ти ся усрав 16:25

Що за мішанка дика? "уееоо , уе ,уе , оо ,ыыыы, щи пак всрак йой боло боло " Писати по-людськи навчися, рагулю.

Я
Я

За ЗЕЛЮ я голосовав - ушитко доброє просрав , бо ми ЗЕБІЛИ-тумани - лем АЛКАШНЯ і гукани , халяву любим як ніколи і голосуєм ПО ПРИКОЛУ . Не думали ми як годиться, бо вмісто голови ГУЗИЦЯ........

Я
Я

Забув від списка : МАЛДІВСЬКЕ солідарність!!!!

Я
Я

Що чекали від депутатів як: ЗРАДНИКИзакарпатя; ДЕБІЛІВщина; ЗАГОГЛАНДбутнє...ітд!!!????

ЯТ
Я ти ся усрав

И тоби уенно из кадыровым и щи ти и матири шо тя справила

Д1
До 16:15

Ти вже скачеш на бутилці перед Кадировим.

Б
Балого

Вези нас на майдан скакати горшкоголовых

1
15:39

Батерфляй, не петушися =)

Б
Ббиирр

Балиго вези гуканiв на майдан скакати !!! Якого фраса чекаеш??? Коли Переворот робити, то ти першый!

ДВ
до ватоголового Дирявіо 15:24

Є якісь контраргументи в свою користь? - втрата IQ за 30 років склала 82% - споживання горілки зросло на 200% - перегляд канала Петушарія і медведчуцьких телепомийок зріс на 300% - зацикленість на кацапських методичках і попугайство в коментах під кликухами Ромаріо, Пушкін Олександр, Підкарпатський русин - виросло на 188% - і т.д.

ДТ
До титульної нації на 30

Є сказати щось аргументовано по суті проблем?: - скорочення населення України за 30 років склало 40%; - назавжди втрачено 7% території; - ВВП за 30 років не досягло навіть рівня 1990 року; - деіндустріалізація економіки країни; - впровадження в країні латиноамериканської моделі розвитку з 10% багатого та середнього класу; - деградація системи науки та освіти (30%, 50% та 90% докторських, кандидатських та магістерських/ бакалаврських робіт відповідно на сьогодні купуються отримувачами наукових та освітніх ступенів) - і т.д.

ПО
Пушкін Олександр

Також Мадярська або Словацька держава наведуть порядок з дармоїдами і халявщиками на кшталт мене, нездатними до будь-якої праці крім словесного поносу у коментарях.

ПО
Пушкін Олександр

Мадярська або Словацька держава на відміну від недодержави Укрії за пару місяців наведуть порядок з казнокрадами, корупціонерами та злодіями на нашій території - ці явища є наслідком генетичної нездатності українців до побудови цивілізованої правової держави.

Ф
Фазанекош

Ну що, наЫкали кінець епохи бідності ? нормально маститься на хліб ?

М
Майдаун

йой майжись треба відсі чесати,бо читаво ня сомара пак начне чилядь метелити..

ПР
Підкарпатський русин

Аргументів, щоб підтвердити свою адекватність у мене на жаль нема. Тому я знову і знову буду як дурник-папуга тут писати про 30-40% скороченого населення за 30 років, хоча насправді на 70-80% скоротився мій інтелект під впливом алкоголю і чіфіря.

Д1
до 13:34

В Прешовському краю лісокради і контрабандисти не потрібні!

Д1
до 13:33

Що, Алкашоні, о4ко жим-жим? Скоро тобі так по русинській мордяці прилетить, що мало не покажеться! Нема чого було тут в підтримку наріка ричати з дикими вилупленими очиськами!

ПР
Підкарпатський русин

Підкарпатські русини як багатомільйонне автохтонне населення краю нікуди не збирається емігрувати зі своєі Богом даноі рідноі землі. Люди відчувають, що проект “Украна” вже на завершальному етапі свого існвання і сепаратна інтеграція краю до складу Європейськоі спільноти, де проживають наші, визнані Словацькою республікою брати - автохтонне русинське населення Прешовського краю, є цілком реальною на протязі наступних 5-10 років.

М
Майдаун

Робіться відімость «боротьби»,даякі вождіки,аля Павлови заробляють собі рейтинги оби при слідуючих виборах на них звернули увагу і верли даякі гроші!Адекватні люди розумівуть ож оці отароподобні мітинги,то,як у Рахові баранів на полонину проводавуть. Місцеві влади до ціноутворення немавуть нич,вни лем можуть передати в КМ,бумажку што споживачі обурені.Другоє оці ігри з цінами,то маніпуляціії олігархів.Поднімеме до10,кіть будуть рапчати то на 2 гривні скинеме у літній сезон. Майданити треба в Куйові,коло КМ... А май дієво то забрати у держвласність родовища,облгази і транспортну систему.Тоді народ буде впливати на ціноутворення. Ну і канешно дегенерати,типу 13:06,12:47,яким три копійки платять порохові,бандерувські шайки оби тут дурь шкрябали.

Н
Нянько

Це все смішні дії

1
13:03

Ромаріо (він же Пушкін Олександр) - мамкін ждун і диванний сепараст. Вже роки три тут гундосить "процес розвалу вже запущено, нам треба тікати з цієї трагікомедії". Чого сидиш і ниєш? Пакуй валізу і тікай на Ростов, нитік!

ПО
Пушкін Олександр

Убогі, що ви хочете добитися цими протестами, коли в президентському та урядових кріслах 30 років сидять маріонетки олігархів, які вам ці тарифи впаюють. Проект "Україна" порятунку вже давно не піддається - питання лише в одному: пронозі точної дати розвалу цієї трагікомедії.

Б
Бу

Треба зробити як в Румуніі колись. І може тоді щось поміняється!

B
Bo

Так точно. Треба в Києві мітінг зробити. Просто щас не спонсорів. А люди сами не підуть! Хоть це все наши интереси. Но люди краще дома сидять на дивані. І плотять газ по тарифам як Європи. Уже в Єропи дешевше газ як в Україні. Но там і зарплата більше.

Р
ромаріо

Україна може супротивлятися, ігнорувати реальність - але процес ліквідації смішного фашистського утворення по кличці Ромаріо (він же Пушкін Олександр, Підкарпатський Русин) успішно завершується: 70% його печінки вже потерпає від цирозу, а рівень IQ внаслідок алкоголю скоротився на 95%. Ця трагікомедійна недолюдина сама успішно ліквідовує свій розумовий потенціал, скорочуючи за допомогою настоянки бояришніка чисельність своїх мозкових клітин: наркологи бють на сполох - до кінця 2021 року він відівчиться читати і писати.

ДS
До stefan

Тому що в області вони можуть до вищого керівництва звернутися Ти ж не получиш зарплату, та не будеш напарнику по цеху, васильво мітинг устраювати а підеш напевно до шефа

К
кумаріо

Скоро під тягарем соціально-економічних негараздів невдоволені мітингарі вичислять де живе і начистять пудциганську пику місцевому фрікові Алкашоні Майдауну - 2 роки назад ця всрусунська алкомразота найбільше тут в підтримку Зелі ричала.

Д
ддд

на Киев-вперед и дать им ГАЗ

Р
ромаріо

Всі говорять про майбутній розвал РФ, але не помічають, що розвал Украіни вже давно розпочався -Крим та Донбас є тільки першим етапом. Під тягарем соціально-економічних негараздів та демографічного краху, повязаного з масовим вимиранням населення та негативними міграційними процесами, вся ця корумпована олігархічно-кримінальна система рухне в найближчому майбутньому навіть без суттєвоі військовоі агресіі ззовні.

S
stefan

Для чого "пукати в калюжу" ? Хіба тарифи встановлює ОДА ? З таким же успіхом можете протестувати під сільрадою - "результат" буде такий самий.

Читайте також