Закарпатці зустрінуть Новий рік з дощем та теплою погодою — синоптики

9
2

Теплим та мокрим буде весь наступний тиждень.

Закарпатські синоптики прогнозують низинним районам навіть нічні температури від нуля до +4-х, денні підніматимуться до +8-ми градусів. про це журналістам 21 каналу розповіли синоптики. 

У горах можливий невеликих сніг та мороз, але на свято зимової погоди чекати не варто.

— У неділю вже буде без істотних опадів, а 1 знову піде дощик, у горах, місцями, з мокрим снігом. Щодо температур, то мінімальні температури із середи до п'ятниці будуть 2-5 тепла, на високогір'ї близько 0. Максимальні температури на рівнині вже завтра будуть до 6-8 тепла, у четвер, навіть, до 11 градусів тепла , - розповіла синоптик Оксана Бекер. 

Нагадаємо, Мukachevo.net писало про те, що погода на Закарпатті в останній тиждень року буде з потеплінням

Коментарі

T
TpoL

Вася та забий!! Скоро сніг вупаде закриє ями, а веснов болотом засиплють! Все буде дубрі лем почекай.

В
Вася

Редакція, пропоную написати статтю про наші дороги і про облавтодор, начальники якого поклали "саморєз" на людей! Їхати в сторону Хуста- НЕМОЖЛИВО, мільйон ям, глибиною до 30-40 см., десятки машин на обочинах з розбитою ходовою і розірваними колесами,- сотні людей, які за свої ж податки страждають через бездіяльність посадовців автодору. Це позор і ганьба!!! Мною сьогодні буде написана заява в поліцію і прокуратуру на керівництво облавтодору, за їх халатність і ставлення до людей ©Вася, пробивший 2 колеса на відрізку дороги Мукачево-Хуст (час затримки на ремонт і заміну коліс !!!6!!! годин, збитки 8000 грн.)

Читайте також