Закарпатця, який насмерть збив двох людей, взяли під варту

4
2

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Закарпатській області.

28 грудня, за клопотанням Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури, слідчим суддею Іршавського районного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 26 грудня о 04.00 год. ранку у с.Брід, Іршавського району. Тоді загинуло двоє людей, а ще троє отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості.

Особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, -  порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення (злочину), передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Коментарі

М
мукачівець

паскуда

ЗД
закон для всіх має бути однаковим

То як розуміти, Балажці нічого за аналогічну аварію, при тому, що вона ще й п"яна була, а на новорічні свята суддя по справі зробив таку перерву між судовими засіданнями, що дозволило вбивці поїхати відпочивати за кордон і плювати вона хотіла на тих, кого вбила, поскільки її мамка накрала грошей багато, то надіються навірно, що відкупляться від самого Бога.

Читайте також