Закарпатця, який влаштував підземну нарколабораторію, засудили до умовного терміну

6
27

Фермер, який виростив коноплі на 5 млн грн, на суді сказав, що це для хворого брата.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що у селі Ботар, на Берегівщині поліція "накрила" підземну нарколабораторію, у якій виявили коноплі на 5 мільйонів. Нарколабораторія була обладнана сучасною технікою.

За інформацією джерел з правоохоронних органів, йдеться про місцевого мешканця Жолта Турду, який раніше вже притягався до відповідальності за контрабанду сигарет. На сьогодні він уже вийшов з ізолятор

Видання Zaxid.net зазначає, що власник нарколабораторії під час судового засідання повністю визнав свою вину, підтвердив, що дійсно облаштував не території власної ферми замасковане двоповерхове приміщення, де вирощував рослини коноплі. Фермер також сказав, що розкаюється і пояснив, що «хотів виготовити лікарство для хворого раком рідного брата».

Суддя Виноградівського районного суду Анатолій Надопта визнав 48-річного чоловіка винним за ч. 2 ст. 310 ККУ (незаконний посів та незаконне вирощування конопель, у кількості 50 і більше рослин) та за ч. 1 ст. 317 ККУ (утримання місць для незаконного виготовлення наркотичних засобів) та присудив йому 4 роки позбавлення волі з призначенням іспитового терміну на 2 роки.

Вилучені 626 рослин коноплі суд вирішив знищити, а вилучену під час обшуків техніку – віддати власникам.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

?
????

Рафiк невiноват

М
мукачеве

хочу заступитись за суддю Маргітич це сама справедлива суддя в Мукачеві а Берегове то зовсім до нас немає ніякого відношення

Б
Берегсаз

Зеленський має про цього негідника знати і прийняти міри невідкладно.

С
СПРАВЕДЛИВИЙ

Коли ЗЛОЧИНЦЕМ стає держава (продажні судді , поліція , митники , сбу ....) , то право бути СУДДЕЮ належить КОЖНОМУ ГРОМАДЯНИНУ !

ДН
До нижнього допису

ДБР займається такими справами ???

У
Україна

СБУ , де ви є ? Чи вас немає в області, країні ? Тоді ми всі вирощуватимемо ці "рослини" ! Якщо ж попадемся , то тоді і вирішимо всі питання з такими продажними $уками - суддями .

Л
Лєра

Ага, знищили вони коноплю, брешуть, як собаки. Після таких вироків хто в це повірить. Вони повязані з тим наркобароном грошима

Н
ник

це ганьба влади

П
Пророк

А на тих суддів управи нема??? Їх на нари за такі вироки, дурному ясно, що отримали величезні хабарі, а тому навіть все збіжжя повернули, щоб не тратився на нове, далі буде тровити людей та толкати в пропасть залежності.Ви уроди судді , вбивці, як і той наркоторговець.В пеклі вам горіти

М
Мукачево

У МУКАЧЕВІ СДІ НЕ ІНАКШІ, МАРГІТИЧКА ПЕРША ПРОДАЖНА

І
іаан

"а вилучену техніку повернути власникам"-най дальше мутять

Ш
Шоні

Такі рішення відкривають шлях до подальшого Беспредела

З
Закарпатець

Ха-ха-ха.....Надопту Толіка колись виперли з СБУ (він служив у військовій контррозвідці та курував прикордонників) за п'янство, мав прозовку "Толік-АЛКОГОЛІК". Його взяв у суд такий самий алкаш НАЗАРОВ,щоби було з ким під час роботи бухати. Надопта патологічний хабарник, без бабла НІЧОГО не "рішає". Маєш кеш, підходи і спілкуйся, толян ВСЕ порішає на твою користь. Самі подумайте, як можна дати "умовно" за ВАЖКИЙ ЗЛОЧИН?

7
77

Дно пробито!!! Ау... Ви шо того там в мусарці й суді?

ВТ
Вішати треба такого суддю!

І де після такого можна вірити в справедливість!!! Дай боже щоб той суддя, який такий вирок виніс, мучився все життя , , щохвилини!!! Бо через ту наркоту не одна сім'я постраждала!

ВП
Всьо пропало

Щи їм пак ордена давуть за значні заслуги,люди ви розумієте шо се уже всьо се дно,типир за наркоту почти нико нисидить,кілько било за послідні роки затримань обшуків і усі наволі дале продавуть.

ШТ
Шок, то по нашому.

Се з люди роблять дураків.

7
7777

Жилкін……чекай ,чекай

И
Иван

Думаю люди проклянуть тих всіх причетних. Не бояться СБУ поліції і відповідальності? У Бога не відкупляться. Амінь

НК
Ні корупції і казнокрадству

То федів наркотов херачить

ЗН
Завидово нет

Сміятися мош?

В
Встрп

Це все Рука Кремля !

ВЛ
Вагітна Леньом

Надопта хабарник отримав за цей вирок 20 тис баксів, ще десятку взяв прокурор жилкін, слава Україні!

1
17

Ало. Шо за мацкалі пишуть, гавкають. При монархії він би до суда не дожив.

К
Коля

Что ещё можно ждать от продажного судьи?СБУ АУ?

В
Вася

А судьи кто?Вешать нужно таких судей.Линчевать .

З
Закон

УРА!!! ДА здравствует самый гуманный суд в мире !!!

Читайте також