Закарпатця взяли під варту із заставою за допомогу 9 "ухилянтам" втекти з країни

4
1

Хустський районний обрав запобіжний захід мешканцю села Яблунівка, якого підозрюються у організації каналу переправлення військовозобов'язаних через кордон.

Як повідомляють в пресслужбі ДПСУ, 9 чоловіків, які мали намір незаконно потрапити до Румунії, днями затримали прикордонники Мукачівського загону. Супроводжувала втікачів від мобілізації мешканка села Яблунівка.


Після перевірки правоохоронці з'ясували, що причетний до організації незаконного переправлення чоловіків за кордон інший мешканець села Яблунівка.

Зловмисника поліцейські затримали, а суд обрав йому запобіжний захід 60 діб тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень.

Якщо вину закарпатця доведуть у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
КЛІТОР

Да!!Лояльне правосудия???Я не матіматічка---но якщо брати,що той "Хмирь" брав з жебрака по 2 ---4 тис "биков"--то не Xyйова сума назбираеться за 1 провоз!!!заплатить 5 -7тис мусорам ,і сам не xyйово зародить!?? Ось вам і "сіСьтема"??!

Читайте також