Закарпатця засудили до 200 годин громадських робіт за приниження дружини

9
9

Відповідне рішення виніс суддя Хустського районного суду.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, що 56-річний мешканець с. Липча Хустського району майже, систематично, умисно ображав та принижував дружину.

Зазвичай, такі дії він скоював перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Чоловіку висунули звинувачення у вчиненні домашнього насильства за ч. 1 ст. 126-1 КК України.

Врахувавши усі надані докази, Хустським районним судом визнано обвинуваченого винним в інкримінованому злочині та засуджено до 200 годин громадських робіт.

Наразі очікується на вступ вироку у законну силу.

Коментарі

D
Dmytro

Марно намагаєтесь - є люди, які не вміють читати і слухати. У них є очі і вуха, вони розпізнають звуки і букви, але парадокс в тому, що вони філігранно абстрагуються від адекватних людей. Маю припущення, що це результат еволюції. Нове покоління звикло сприймати інформацію скорочено, переказано, знято, записано ... тільки не в оригіналі. Думка висловлена в більше ніж одному реченні вважається епопеєю. Важко таким перечити, бо єпопея в їх розумінні - це щось схоже на назву поеми Гомера. При тому Гомер - це герой із Сімпсонів, а Одіссея - це засновниця Одеси ще за часів стародавньої Греції. Складносурядні речення в таких випадках як мінімум шокують об'ємом і переповнюють буфер обробки. Щоб бути "на хвилі" потрібно вживати мінімум слів, при цьому до лаконічності це немає жодного відношення. Це схоже на скорочений (до 2%) від загального об'єму словниковий запас, користування яким можна знехтувати на користь смайликів і вигуків. Не забувайте безпідставно обзивати і ображати. Успіхів!

З
Знаючий

А "Рем" дійсно дебіл бо це не теорія, а вид покарання, треба розрізняти, йди вчись....

З
Знаючий

До "рем"- ти дебіл....мені більше нема чого тобі сказати До "Україна"-так, дійсно я скопіював щр таке громадські роботи щоб Ви зрозуміли що це за вид покарання.а послання до суддів вдумливо читати не получаєттся, бо той що писав зплутав громадські роботи з виправними роботами, а це два різні покарання. Іще одне: "години виправні не продавалися чиновниками"-це взагалі набір слів, такого в апріорі немає. По перше: години є лише громадські, а виправними є лише роботи, по друге-їх чиновники продати не можуть. ЯКОСЬ ТАК...

НР
Няньо рема

Пробачте ми люди шом такого під- Ра м спрввив

У
Україна

Все правильно виклав "До суддів !!!" . Логічно і зрозуміло . А ось "знаючий" тільки передрукував текст закону , а вдумливо не прочитав послання до суддів.

Р
Рем

До нижнього теоретика 08:29 .Запхай собі у гузицю свою теорію.

З
Знаючий

Громадські роботи — вид кримінального покарання, яке полягає у виконанні засудженим у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування. На відміну від громадських робіт як виду адміністративного стягнення, вони призначаються на строк від шістдесяти до двохсот сорока годин. Це для двох нижніх дописувачів.Спочатку прочитайте що це за вид покарання, а потім коментуйте.

Ч
Читач

Цікаво, а кому підуть гроші від цих робіт: дружині чи суддям?

ДС
До суддів!!!

Як шо би ви такі вироки давали а години виправні не продавалися чиновниками я вам скажу шо ми би в дуже порядку жили і мусора би не було і люди би чемні стали !!!

Читайте також