Закарпатцям дали покерувати сучасними електрокарами BMW i3 та BMW i8 (ФОТО)

19
5

26-27 вересня на Закарпатті пройшли тест-драйви електрокарів BMW i.

Офіційний дилер BMW – Ідеал М запропонував бажаючим познайомитися з моделями BMW i3 та BMW i8. BMW i - комплексна концепція екологічної мобільності майбутнього.

Гості заходу були вражанні інноваціями автомобіля: екологічно чистий електромобіль BMW i3 не виробляє шкідливих викидів та ідеально підходить для міського руху, а BMW i8 дозволив зазирнути у майбутнє спортивних автомобілів.

Народжений електрикою: завдяки концепції BMW i Mobility ці автомобілі можуть виконувати свої повсякденні завдання виключно на електроенергії, радуючи своїх власників до, під час і після кожної поїздки.

Більше ніж 100 поціновувачів переконалися, що BMW i - це більше, ніж просто автомобіль, це концепція інноваційних послуг із забезпечення мобільності, яка жодне бажання не залишить невиконаним.


Ідеал М - Офіційний дилер BMW у Закарпатті

Ужгородський р-н, с.Баранинці, вул. Європейська,1

Коментарі

Ю
ю

Учора ми звонять з Києва "Ви не зедумувалися над придбанням ТЕСЛИ? Ви розумієте, майбутнє за електромобілями?" Ньи, я дурак, при зарплаті у 10 тисяч доларів у місяць я принципово не купуву ТЕСЛУ, а їзжу на 20річному фольксвагені. Се точно так, як зайти у коргаз і повісти "шановні, а ви знаєте, шо здоровому легше жити, чим хворому?". Короче, "Нє сип мнє соль на рануууу....!"

А
Аборіген

Для того щоб на таких авто їздити бажано щоб в країні були дороги)

М
мукачівець

дорогоє СМІТТЯ

F
faza220u

до ??? Купи собі Т-150 тай катайся там колеса широкі !!!!!!!!

?
???

Как зимой ездить на такой узкой резине на i3?; и какие части сделаны из карбона на i3 ? Чтоб знать в случаи дтп ,а то они не подлежат ремонту только полной замене

Читайте також