Закарпатцям, які напали на охоронця складу, загрожує до 10 років в'язниці

11
5

Прокуратура погодила підозру затриманим за розбійний напад та клопотатиме про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що у селі Розівка на Ужгородщині невідомі побили охоронця складу та викрали мобільний телефон й телевізійне обладнання.

Правоохоронці оперативно затримали 45 та 35-річних мешканців села Холмок, в яких і виявили викрадені речі.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, що за погодження процесуального прокурора слідчими поліції обом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу за попередньою змовою групою осіб та поєднаному з проникненням до приміщення (ч.2 ст.187 КК України).

Наразі нападники затримані. Прокуратура клопотатиме про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі

С
саша

Суда не должно бояться. Бояться нужно своего недостойного поведения и помнить об ответственности.

С
саша

суд устанавливает вину и назначает наказание (справедливое). И никому не угрожает. А использование "угрожания" очень попахивает вымаганием пирожков, призывом решать вопрос с внезапно(!) возникшей перспективой неприятных последствий своих поступков. Хотя "плохая" перспектива для этих парней наступила намного раньше, когда они только стали на скользкую дорожку. А суд (и приговор) - это Финиш, финальный этап движения по кривому пути. Использование слова "угрожает" в названии статьи считаю кощунственным и недопустимым. Подумайте, получается "белым и пушистым" парням угрожают!!! (вместо талонов на бесплатное питание!) Но ведь угроза - есть насилие. Ну вот можно было ниписать хотя бы так: "Закарпатців, які напали на охоронця складу очикує суд та справедива кара"

К
Кто-то

Саша, я думаю все дело в том что до суда можно употребить только слово "угрожает". Суд решает виноват или нет остаточно. Но согласен, садить ублюдков нужно, правда я бы садил лет на 40...

С
саша

Не можу погодитися із формулюванням "загрожує" у назві новини. Загроза виникла тоді, коли ці два хлопці не ознайомившись із змістом Карного Кодексу задумали скоїти негарний вчинок. Тоді була загроза. А тепер, коли вони вже вчинили розбійний напад, вони мають нести справедливу відповідальність за скоєне відповідно до Закону. Загроза виникла тоді, коли вони вирішили що їм все можна і що їм нічого не буде. Застосування слова "загроза" в назві статті тепер, після злочину виглядає як заклик боротися із "загрозою" шляхом "невідомим" замість нести відповідальність. Вибачаюся, але я так побачив сітуацію...

ДЛ
Добра людина

Розстріляти педерастів і порубати на куски .

Читайте також