Закарпатцям на замітку: Чехія готова платити за тестування заробітчан на COVID-19 (ВІДЕО)

8
6

Чехія дуже потребує українських заробітчан, особливо фермерські господарства.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що з 22 травня Чехія відновила видачу робочих віз українцям. Однак в Чехію можна в'їхати тільки за наявності тестування на COVID-19.

І хоч у ЄС вирішили заборонити в'їзд іноземцям щонайменше до липня, Чехія чекає на заробітчан, особливо працівників на сільгосп виробництва.

Так як робочих рук дуже мало, а збирати врожай потрібно, роботодавці готові навіть платити за тести на коронавірус, щоб люди якомога швидше почали працювати.

Більше про те, на що готова Чехія заради українських заробітчан дивіться у сюжеті програми Вікна.


Нагадаємо, Словаччина вже з 10 червня скасовує карантин.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ЕП
Ерош Пішта

Шо ви тому заперевальошови Volodymyr-ови об'яснюєте, максимум шо у нього є ото справка із чікоша. Мадяре роздавали паспорти всім пудряр, но такому як ун даже они би скрутили дулю

ДШ
до штефана

ти патріоте розберися раз, чому жона збираючи морковку на полі має мінімум 20000 зарплати на руки, при чому в чехії ціни на продукти такі самі, а в дечому і дешевші чим на україні. А пак кіть розберешся - пиши свої висери

ДВ
До Володимира

В залежності від того по якому паспорту ти в україні - якщо по мадярському, тоді треба писати лист на центральний офіс поліції в мадярщині і просити звільнення від карантину, розписати чому, треба відправити договір на роботу, посвідку про проживання в чехії (тимчасову або постійну), свій мадярський ІД або паспорт. Якщо ти в україні по українському і хочеш зайти по мадярському - тоді бажано зробити тест ПЛР, вони в базі бачать коли ти як громадянин ЄС пересікав кордон ЄС і заїхав у ЄС, а потім всю ту історію ще в придачу шо я више написав. Я сам так всьо робив, всьо без проблем.

V
Volodymyr

у мене угорський паспорт!як мені потрапити в Чехію на роботу?

S
stefan

На плантації потрібні батраки в вишиванках.

ТТ
Твоя Тигрица

Шляпа Ти мой лучик солнца,я тебя люблю

Читайте також