Закарпатцям на замітку: корисних додатків для телефону на час карантину

7
2

Більшість людей протягом дня не випускають з рук телефон. Смартфони сповіщають нам про новини, допомагають спілкуватись на відстані та здатні знайти будь-яку інформацію.

За час карантину цінність смартфона ще більше зросла. Якщо, і ви не можете уявити свого життя без сучасних гаджетів, маємо кілька додатків, які допоможуть пережити карантин.

Дія

Новий український додаток, який просто повинен бути у кожного, хто має авто. В ньому зберігається ваше водійське посвідчення та технічний паспорт автівки. Розробники обіцяють, що незабаром в додатку можна буде зберігати і паспорт громадянина України та інші документи. Додаток зручним тим, що не потрібно носити реальні документи з собою. В разі чогось засвідчити особу ви зможете електронними документами.


Інтелектуальні ігри

Шахи, шашки, сканворди, кросворди, складання слів та ще десяток розвиваючих ігор можна завантажити на свій телефон і вирішувати такі завдання, коли вже зовсім нема чим зайнятись вдома. Такі ігри розвивають пам'ять, логіку, словниковий запас та тренують посидючість.

Вивчення мов

Англійську, словацьку, угорську та будь-яку іншу мову можна вчити через спеціальні додатки, які поступово пропонуватимуть вам завдання різного рівня складності.

Розмальовки

Розмальовувати картинки можна і на смартфоні. Таке заняття добре знімає стрес та займає чимало часу. Створену вами картинку можна зберегти та встановити на екран свого гаджета.


Фітнес

Якщо боїтесь набрати зайвого за час карантину, завантажте додаток, який буде контролювати ваші спортивні навантаження, рахуватиме кількість пройдених кроків, та рекомендуватиме скільки випити води. В таких додатках часто є також рецепти з корисним харчуванням.

Коментарі

ДР
До редакції

Порекомендуйте мазь від пролежнів

К
Контент

Якщо комусь дійсно цікаво, додаток дуолінго для вивчення мов -один з кращих безкоштовних. Перевірено на власному досвіді

Читайте також