Закарпатцям на замітку: "Нова пошта" змінює назву

16
3

Група компаній Нова пошта змінює назву на NOVA. Логістичний оператор Нова пошта залишається Новою поштою.

Про зміну назви повідомили на сайті компанії 9 січня. Однак в компанії наголошують, що Нова пошта як логістичний оператор залишається Новою поштою. Жодних ребрендингів та зміни логотипів не буде. Зміни стосуються назви саме групи компаній. Нова пошта залишається Новою поштою.

“Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth” - коментує співвласник групи NOVA Вячеслав Климов.

Нова пошта працює на ринку України з 2001 року та окрім логістичного напряму має такі відділення як: NovaPay, яка відкриває рахунки для клієнтів. Nova Digital, що пропонує IT-рішення, які дозволяють не хвилюватися за рідних або за захист бізнесу від кібератак. Nova Global, що доставляє з різних континентів. А сама Нова пошта, окрім доставки, продає послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та працює в Європі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Клієнт

Нова пошта не змінює назву.

*
*****

Молодці! Розвивають бізнес в правильному напрямку!

З
Закарпатець

Тобто ухилення від налогу на 5 років мін.)))

Читайте також