Закарпатцям на замітку: Поліція отримала доступ до бази митниці і почала штрафувати "євробляхерів"

12
68

В мережі з'явилося відео оформлення одного з перших штрафів за порушення транзитних правил на автівках з "єврономерами".

Як повідомляє "ТСН", поліція вже почала штрафувати "євробляхерів".

З початку січня правоохоронці отримали доступ до баз митниці та можуть без проблем перевірити, хто завіз в Україну машину і чи не порушує вона транзитний період. Можна побачити навіть, коли та в якому пункті пропуску авто перетнуло кордон.

На Facebook сторінці "Pavlovsky News" з'явилося відео оформлення одного з перших протоколів на власника "євробляхи".

Поліцейський склав адмінпротокол з сумою штрафу 8500 грн.

"Ви, як особа, яка не ввозила цей транспортний засіб на територію України, не мали права ним користуватися. Тому на вас складено адміністративну постанову за частиною 8 статті 121 Кодексу адміністративних правопорушень", — розповів поліцейський порушнику.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що уряд дозволив штрафувати власників "євроблях" під час зупинки.

Попри дозвіл з боку уряду нещодавно, в одній з областей України, суд скасував штраф за "євробляху".

В листопаді минулого року в коментарі Mukachevo.net в ГУ НП в Закарпатській області розповіли, що до них не надходило ніякого розпорядження, щодо можливості винесення постанови щодо водіїв "євроблях".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Х
хи..хи...

УКРАИНЦЫ....ЭТО КОНЧЕНЫЙ НАРОД...ДРУГ ДРУГУ ДЕЛАЮТ НА ЗЛО...

Д
Джоні

Ви ковдршуля яке ся возит на укр. Номерах яка вам разниця Псота... най собі люди ся возят і так не легко жити із таков владою як у нас... а ви на людей нападаєте на євробляхах... роти би вам по набивати... сама кончена національность українці...

IM
Ivan Mask

До нижнього задрота 12.41 А то шо люди по всій Україні на вулиці виходили на днях, десь дороги перекривали. Благодаря ім Зеленим не вдалося то шо планували по тарифам. Тепир з єкономиш на тому що тобі хотіли добавити в ціні, і забрати більше от тебе грошей,часть яких пішлаби Фірташам і Ахметовим Мені до блях діла нема, Я на Укр номерах собі машини купую. Була би розтаможка нормальна, були би і ціни на всі машини на укр номерах нормальні. А так всі на мусоров ся взять. У европі то утілізірують, а у нас ще 30річні корчі гроші стоять. Ой штось тупое, Сам факт шо розтаможка більша чем машина, чи то шо крідіти 40-90% річних, а зарплати 300євро пенсія 60євро про всий дебілізм писати і писати. Де ще такий лохотрон є.

ДН
до нижньої марги

ти не людина..ти хитровиє6ана барига..за тарифи шось воняти вас не чути,уроди кончені

IM
Ivan Mask

Штосте дурні на ланосовозах то всього навсього розводняк, нормальну розтаможку не можуть зробити, лиш дерти налоги. Раз розрішити схему, пак як міліони корит навезли, рішили зних здерти бабла на космічній розтаможці, а де на штрафах.Завтра завами всіма прийдуть, і будуть дойити всіх тарифи в десять раз подоймуть, налоги в пару раз на хищі, квартири, землю, на заробітчан, бізнес, зроблять платні дороги, парковки, і т. п. Кажуть що зелений бюджет просрав свойив некомпетентністю, плюс логдавни, банкротцво бізнеса, закриті границі, дефіцити бюджета будете вы наповняти всякими лохотронами з новими налогами штрафами і т. п. Замість того аби сплотитися один за одного аби була нармальна розтаможка, тарифи би власть не бикувала. ви олені радуєтеся шо з людей бабло деруть, Нись розтаможка, завтра тарифы, после завтра пенсійний вік, потом платна медецина, потом налоги на всью недвижимость. Державу просрали, рекет прихватизував, служіть алігархам і платіть їм дань шо ви сомо жебрачні раби в Європі

S
Sklif

А мне пох, у меня Славута на укробляхе :)

М
Міша

Везіть гет своє цурря на розборки докі вам щи шось дадуть за то

В
Вася

Яка ціна ауді S3? ;)

З
Зробити

Полігон для стрільби ідея

ДК
До Коронавіруса

Повністю согласний)Хочеш блатувати купи на наших!А не накупують чермета по 500$ та думають они всьо мають.А хижа колом подперта стоїть!Главноє у нього іномарка на бляхах! Всіх бляхарів вон утці!!!

А
Андре

Йой бл.дь самі зависники нехай катаються хто на чому може і .хоче

ПД
Привет друзьям и землекам

Маю ауді А S3 2010 і мерседес Е220 2007 файні ціни кому треба

1
123

ой туй бачі кажуть правду... 73% нас зробили. я тоже ся повів, айбо тепирь уже пузно думати

К
Коронавірус

Правильно давно пора їх штрафовати нараз конфісковувати ті будари. хочеш блатовати розтамож

ЖЮ
Жидови Юрикови баризі цурбачні шо пила карася

Юрка шо як там бізнес? Шо по чом обмени йдуть? Чуєш є предложеніє давай на розборку твої будари розбереме та більше хосна буде бо й так люди не будуть брати твої цигановозики авать є ще такий варіант на йвана купала запалити їх там та фестиваль зробити обласний...што повіш неборе?

СН
Сись не тот

Интересно коли ся вже возьмуть за Ж И Г У Л І? Докіть будеме жити як у фільмі ужасів про Чорнобиль? Яка там беспека у тих машинах? Яка там екологія? За кілометер обхожу ото нещастя бо там і шофера сидять інопланетяни аводь цигане пяні Назвали "євробляха" - а Ладу як назвати? При аварії кілько людий є у машині - тілько смертий

Б
Бачі

73% хитрожопих лохів думали, шо прийде зелений волшебнік і зробить безплатний рай-комунізм. А кончилося то всьо тим, шо і пару проценту люди, які платили податки і старалися жити булш-менш чесно, повіли: "ви не платите і ми не будеме..." - економіка покотилася долу-вниз. А тут щи ротшільди з рокфеллерами рішили придумати короно-чумку як нову причину світової кризи. А царь лоху ся радує, і возиться на лижах, а лохи уже - через два роки!!! КАРЛ!!! - начали ся про шось здогадувати: "армія опять гола-боса, корупція в освіті, судах і держслужбі стала таков, шо щи таков нигда не бола; медицина у гузиці, кілометр дороги "великого будівництва" у три рази дорожий гі при чоколадних гіперлупах; газ, світло, вода, тепло дешевівуть і дешевівуть - лем у другий бук... Радуйдеся громадяни, ви зробили всіх разом - се щи лем начало. Щи буде май весело, коли ся кончить чумка і до вас дойде шо проблема нев нюй, а у тому шо клоуни, тамади і фотографи, яких ви понавберали просто ни нашто не валовшні.

ДС
До ссср

Ти долбо*б Іди на мацкальщину, Путіну ти зі своїм "чудовим інтелектом" будеш на руку))

Г
Гонщик

Бог би їх побив кіть лем би штрафували ніт бл*ть лишитися вспокую Людей Щас заберуть ласточку тай поєби*о Но пох вже як Є иншак небуде

Ю
Ю

зробити для них податок у 1євро на динь, та й най ся возять. Но і тимчасовий техпаспорт, як колись було. Щоб найти, кіть шось натворив.

П
Пилот

мало фляшок назбирав,на євробляху наскладав . речі з дома повиносив,сижу типирька голий-босий . но то вшитко є фігня,кідь є ласточка моя . правда малинько є ржава,та ще й руль у неї зправа . но машина є огонь,пре по трасі так як конь . Бляха дізєль резко мчить,лем глушак мало пердить . по селу на нюй дріфтуву жаль ош тормоз не працює))но то нич кідь не фунгує- я топанками гальмую.

ТЩ
Тим що під Голесами і jbs

Євробляхер я тупий, вічно вожусь я бухий. Много міді я накрав, та й на бляху назбирав. На словаки я пішов,ржаву беху там найшов. Беха ласточка моя, і на нюй дріфтуву я. Мав лем гроші на машину но не маву на резину. І на лисих я покришках п'яний пру пуд сотню з лишком. Я у будь-який сезон пру як кончений г@ндон.

М
Ммм

Но типирня небуде Василь возити на свому мирседесі

М
Машка

Треба проституткам теж налоги платити на їх п...ду

ПР
пан Ростислав

Вони ліхачі всі ці євробляхери.

В
Варош

Гута би їх побила небесна

ДП
До пилота

Повністю согласний, теж ізджу на укр номері але бляхи мені не мішають, отморозку хватає і на наших номерах

П
Пилот

Я пилот иномарки на укр.номерах, пригнана из польши растаможил. И мне плевать, евробляха укрбляха, главное чтоб за рулём был человек. Пора ломать систему зверских поборов и тарифного геноцида. Сегодня они забрали евробляху, а завтра прийдут за квартирой. Будьте людьми, не плюйте в колодец с которого сам будешь пить. евреи не дремлют, они ещё нам нагадят, если мы будем делить себя на евробляху и укрбляху.

Q
q

я за те щоб євробляхерів вішати.

Б
Баба

Не в обній цівілізованій країні такого нема що громадяни їздять на автомобілях із номерами інших країн. І у нас пора порядок навести. Дали вам йолопам 2 роки

БВ
Бляху вам в....

Треба ввести податок за відсутність розуму і честі!!! Бо походу тут корупціонери які накралися з бюджету харяться за євробляхи. Антибляхери, вас шо ва!?()флять ті шо на бляхах іздять ? Чому ви такі на них обіжені ?)

ТЩ
Тим що під Голесами і jbs

Люди, не дискутуйте з ботами типу Jbc чи з тим , шо під Колесами є. Вони є інструментом продибілювання націі по всім форумам України. Дибілами легше маніпулювати і керувати , як стадом овц. Але коли маніпулюють цілим народом ті дибіли в квадраті у владі, це перебор. Невже вони знищать націю і краіну таким примітивним і цинічним методом? Звертаюся до службовців з поліціі з питанням - невже ви не розумієте , що виконання злочинного наказу проти народу це ЗЛОЧИН? І якшо ви не раби слуг, порошенка та ін. то ігноруйте і протидійте цим злочинцям що змушують вас знущатись над земляками.

В
Водій

Вот всьі під жилудок !!!!!!! Міні всьо пох@й

ДJ
до jbc

ти реально віриш хоч сам собі теля ? се який раз уже така новина і ти все радуєшся а з того все нич і нич

J
JBC

Придурки радовалися недовго. Будете їх на розборках лишати за 100-200$. Бо більше нико вам не заплатить. Розборки переповнені вашим дерьмом.

Г
Голесо

Бляхогонаші, пересідайте на біціглі авать на фіри кіть грошей на розтаможку не є!

С
Ссср

За евробляху на 10 лет в тюрьму те кто не платит налоги так и надо поступать.

ДВ
До васі

Вася, дакому не треба на заробітки ходити, би на нормальній машині возитися

ДВ
До всіх нижніх придурків

Да цікаво машина яка куплена за 40000€ тоже для вас бляха??? Ви жеброта срана жаба вас давить бо ви всій жизні кроме жигулів і маршруток вонючих нич невіділи свині я їжу на чеський і буду дальше і на такій машині шо вам і наснилась ніколи, а 1500€ Розтаможки платити не буду,

ВМ
Василь Михайлович

До нижніх , уже кіть бесіда пішла про старі машини. То най уведуть 25 процентний налог на всі б. у. машини при каждуй куплі продажі. 25% стоїмості машини за кажду перерегістрацію. Яка разница нова машина чи б. У. купуєш любу машину плати 25 % у казну. Іномарочники на ланосах, авео і прочих китайских конзервах, европецями ся щитавуть. У нищій державі зарплати по 300євро і пенсії 65євро то норм.Без жигулів нікуда. Унас 50проценту людей по селах який дурак там буде іномарку купувати от 10000долалів і іздити на конечних розбитих дорогах, яку ще комуністи строїли. Пітріотам най вам ваша власть зробить міліони нових робочих міст, і зарплату платить по 2000євро, стройить інфраструктуру, нові дороги у каждоє село і т. п. А не міліони робочих в польшу йдуть на роботу, бо в Україні ніхера свого нема і не буде.

С
СТО

Треба розуміти шо в ремонт тих євроблях останні 2 роки ніхто особо гроші не вкладав. Бо все пужали шо поліція получить базу таможенну.

Ю
ю

петро олексійович не погано собі заробив, коли нормальні люди за машину у 700-1000євриків за розтаможку заплатили1.5-2тис. Не проти, бо купив євро-4, продав не в мінус. Але з 5-ти пенсіонерів дома ни єден не достав тисячку. А петро так обіцяв. А давали тим, ко нигда не робив. А мої мають 190 років стажу на 5-тьох. Але після збору гроши, влада включила задню. А се май ми ся не любить. Бо.хитрожопі мають з того хосен. Єдні десятиліттями за воду не платять, другі беруть кредіти у доларах, а пак ревуть, триті навірно кров здавали на 700доларів би купити бляху, а пак 30 000грн не може за 2-роки назберати. На цигаретлі і фанфурик є, а на узаконення права власності на авто не є. Може тепер буде якийсь порядок хоч у сьому питанні.

В
Вася

Пусті завідні чмoшниkи на укр.номерах. Я і так ся буду возити на CZ- номерах на нормальнуй машині.

А
ага

дада,скільки раз уже поднімали шуміху і всі криси коментатори писали подібну х***ь... наївні...євробляхи будуть вічно,хоч в космос повзлітайте з горящими пердаками на тавріях і жигах,завідні чмиротники

)
)9=)9=)9

ХАРОША Новось!Да Лавно Пора-Бариг ЦИХ.."Бляхарыв"!

ВН
Вангус настрадалус

Есть Украинцы, а есть украинские евреи, так вот укр.евреи уничтожают Украину и Украинский народ. А помните еврейский новый год, что они стелали? Нам Украинцам видите ли, нельзя было выезжать за границу в тот же израиль, а они поперлись как глисты в нашу державу, где им дали отпор. Вот вам от еврея ЗЕ и всей своры слуг сатаны вам и ответка, в виде тарифов, пеня за неуплату, евробляхи, медецина, продукты питания и.т.д. Не пора ли гнать еврейщину с нашей земли? Или будем рогами бадатся, мова или язык, или под каким хрестом лоб расшибем.

J
J

Ха-ха. Так і є. Цілоє життя мотаєся наш жебрак по Чехам. А од України пинзію велику требує. Смішні люди

ДЮ
До Ю

Пішов ти наxер! Хитрі найшлися ! Роблять на зароботках у Чехах, там платять податки, «Здравотку» платять ,машину тоже там купують страховку на неї платять там же, дорлжній збір тоже там платиться. А до України притензії якісь щи мають бидлота

ДМ
До міші

А твій жіга чи тавровоз чи уаз скора помощь і не казати далі ,то шо освіжителі водуха ? Жебраку ти ,ну поки просто про не знаєш,,

Ю
Ю

Заворушилась заздрiстна , шумерська нечесть ! Не дай бог, а бы Сусiд жив добре -украинске, народне кредо !!!

7
77

Міняю чері амулет на ламбу на мадярських номерах.. кого цікавить пишіть

М
Мішо

Налог великий на екологію треба вводити! Кіть хочуть на коптілках возитися та най платять. Може так до них дойде. Бистро здадуть всьо на розборку

VV
Valeria Valeria

Усі лоховські євробляхи і жигулі-москвичі-запорожці треба запрітити. Дихати неє чим уже

S
stefan

"Ладам" і "Жигулям" потрібно ЗАБОРОНИТИ їзду по українським дорогам - бо то машини "агресора".

К
коля

это до евромайдана так что скоро движуха в Киеве

ДP
до prидурка "паланок"

А зачем ти idiot кому-то нужен, чтобы у тебЯ что-то, забирать ВДЬ У ТЕБЯ НИhУЯ то и НЕТ жебрач несчастная, твой удел в жизни купить цурбак-евробляху за 500-1000 у.е. и думать, что ті уже чего-то достиг в жизни. ЭТО ТВОЙ УРОВЕНЬ, на большее тебе НЕ ПОЛОЖЕНО

S
sss

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club

DI
Do IVana

І Жигулі скоро запрітять. Они всі аварійні коптілки дуже вонячі. Ко немає гроши на нормальну машину най на автобусі возиться

І
Іван

Чи вам не угодили євробляхи? Ліпше іномарка на бляхах як жигуль на наших, най зареєструють кожну бляху під водія який їздить на авто в україні і все

ІП
Іван Піняшко

Зажену свою БМВ у село оби ся кури несли і ній

М
мешканець

согласны целиком и полностью

S
stefan

Як "істинний патріот України" планую купити "шедевр" українського автопрому - "Таврію". Але лише після того, як пан Президент теж буде їздити на "Таврії". Адже підтримувати українського виробника - то його обов'язок.

Q
Q

Евробляхи вы всех достали не имеете возможность купить нормальную тачку ездите на автобусах или ходите пешком.

П
Паланок

Зелёному! А ты попробуй забрать сам у кого то машину, чепуха ты понтовая)

ПО
Пушкін Олександр

Слава Богу: цей єврохлам потрібно прибрати з наших вулиць, оскільки екологія в прикордонних містах на сьогодні дуже негативна.

О
Олег

Ось і прийшов кінець бляхерам.

З
Зелений

Давно пора, хитрожопих привчити до порядку, а то претендують на всі блага ( вуличне освітлення, асфальт, мед. Допомогу, навчання діток у школі, і т.д.) а в бюджет платити не хочуть, одні платять а інші, дуркують. Принципово штрафувати а в подальшому забирати євротазики, на металобрух, а кошти в бюджет.

7
777

У закарпатті проблема з бляхами не стоїть десь може 20% їздять на них

Читайте також