Закарпатцям на замітку: тестування на Covid-19 стане обов'язковим

9
12

Верховна рада 336 голосами прийняла закон щодо проведення обов’язкового масового тестування населення і медиків на коронавірус.

Як зазначає одна з авторів закону, Ольга Стефанишина, таке рішення прийняте для того, щоб запустити широкомасштабне тестування по всій країні.

Згідно із законом, тестування буде обов’язковим для осіб, які звертаються за меддопомогою з ознаками коронавірусу, та осіб, які контактували з хворими.

Також в Україні повинні будуть проходити регулярне тестування медичні та інші працівники, які працюють у закладах охорони здоров’я, що надають допомогу хворим на коронавірус, а також особи, які здійснюють заходи, пов’язані з недопущенням поширення COVID-19, як то працівники Національної поліції та Національної гвардії – незалежно від того, чи мали вони встановлений контакт із хворим на коронавірус. .

Цей закон набирає чинності з дня його опублікування і діє на час карантину та обмежувальних заходів та протягом 2 місяців з моменту їх відміни.

Щоправда не зрозуміло як це буде реалізовано на практиці, адже станом на зараз черга на аналіз складає подекуди тиждень. Тобто, пропускна здатність Закарпатської обласної лабораторії не дозволяє тестувати більше людей.

Нагадаємо, на Закарпатті виявили вже 600 випадків коронавірусної інфекції. Зокрема, сьогодні перший випадок Covid-19 підтвердили на Міжгірщині.

Зазначимо, що піку захворювання на Covid-19 Закарпаття ще не досягло.

Коментарі

С
СвАт

*тестування буде обов’язковим для осіб, які звертаються за меддопомогою з ознаками коронавірусу* - ті недолугі СН хоч читали що приняли,Виходить до тепер виявляли на око.

ПТ
Піаніст то сила

ТоваришІ. Ви коли ся навчите грати піаніно як всенародно обраний над нами, то вас не чіпит ніц. Бо шоб так крати піаніно, треба мати силу. Ся сила може подолати навіть коровавірус.

1
1

В результаті цієї істерії раптом "винайдуть" "щеплення" подвійної дії, яке вбиватиме імунну систему людей. Таке вже було 2009 року із "свинним грипом", коли німецькі медики виявили, що представники еліти користуються одним щепленням, а широким массам підсовують усіляку хрєнь. Тоді проект по скороченню населення планети не пройшов. Чи пройде тепер?

Й
ййй

балогині тести будуть давати под обовязкову перевірку? ))

Б
Бррр

Дебилизм, пусть анализ на глисты обязательным сделают ... В украине эпидемия туберкулёза, и не кого не заставляют делать анализ (нах он нужен). Если бы заставляли делать вакцинацию от коронавируса (а лучше от того же самого туберкулеза, полеймелита, ...). Другое дело.

С
Сорос

Смоктати будут всi шумери козацького роду !!!

О
Ондрищу

Слухай чоловіче, сиди там собі у вєтнамі і не воняй)))

Ч
чипізація

останні дні

О
Ондраш

Що значить стане?) «тестування буде обов’язковим для осіб, які звертаються за меддопомогою з ознаками коронавірусу» Тобто до цього часу це було добровільно чи я чогось не розумію???

ШБ
Шмірґлі бачі

А сесе не болить?

В
Вася

За чей счёт такой банкет.?

Л
Лена

А чем вы два месяца тогда занимались???????

Читайте також