Закарпатцям на замітку: У Будапешті розпочинається головний Різвдяний ярмарок (ФОТО)

10
6

Минулого року багато різдвяних заходів в Угорщині були скасовані. В тому числі і ярмарки в Будапешті, куди щороку приїжджає тисячі туристів з усього світу.

Цього року, незважаючи на четверту хвилю пандемії, ці знакові заходи таки відбудуться, але з деякими додатковими запобіжними кроками. Мерія Будапешта організує Різдвяний ярмарок у звичайному місці на площі Верешмарті, починаючи з наступного тижня, 19 листопада.

Головний Різдвяний ярмарок працюватиме 43 дні - не тільки до Різдва, але і трохи пізніше, аж до 31 грудня.

Цього року організатори зроблять більший акцент на кількох речах, зокрема на безпеці учасників.

Відвідувати ярмарок зможуть лише люди, які мають довідку про імунітет. Весь майданчик буде оточений бар'єрами, де відбуватиметься перевірка бажаючих потрапити на площу.


Потрібно буде пред'явити діючу довідку про імунітет разом із документом, що посвідчує особу (посвідчення особи, паспорт, водійські права).

«Я думаю, що це найменше, що ми могли зробити в цій ситуації. Таким чином, ми можемо подбати про себе та один про одного», – зазначають у туристичному центрі Будапешта.

Незважаючи на обмеження та четверту хвилю пандемії, туризм у Будапешті знову починає оживати, тому на Різдвяному ярмарку також чекають іноземних гостей.

Цього року великий акцент буде зроблено і на пересічних угорців. Організатори вимагають, щоб кожен кожен кіоск мав у продажі принаймні одну страву за фіксованою ціною 1500 форинтів (4,2 євро), щоб вона була доступна для більшої кількості людей. А вхідний купон можна буде обміняти, наприклад, на безкоштовну порцію глінтвейну.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Посліднім

Мене більш цікавить що у Будапешті , чим у Львові

О
Останнім

Добре, що я заздалегідь продав свою гузицю Соросу, глобалістам і вашингтонському обкому. Щоправда, це виявилися перевдягнені цигани з берегівського табору.

М
Мадярка

Той Будапешт уже такий засратий і бомжами , і ямами і вообщє

О
Останнім

Дуже погано продаватися мадярам, але значно гірше продаватися жидо-бандерам та іншим майдаунам.

М
Месний

Редакція і є мадяри)

К
К

Редакція продалась мадярам?

Читайте також