Закарпатцям на замітку: Уряд заборонив українським чоловікам отримувати паспорти за кордоном

101
13

Кабмін заборонив чоловікам 18-60 років не зможуть отримати паспорт України за кордоном.

Уряд заборонив видавати паспорт громадянина України чи закордонний паспорт українським чоловікам за кордоном віком від 18 до 60 років. Тепер ці документи вони зможуть отримати лише у територіальному органі чи територіальному підрозділі міграційної служби.

"Отримання паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон громадянином України чоловічої статі віком від 18 до 60 років здійснюється у територіальному органі/територіальному підрозділі ДМС. Пересилання таких паспортів до відокремленого підрозділу або закордонної дипломатичної установи України для організації їх видачі не здійснюється", — йдеться у постанові Кабміну.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

П
Питання

Чому европа та америка арабських, паленстинських і прочих біженців приймає, бо то всі нещасні біжать від війни, а українських треба повернути бо то якісь ухилянти? Так виходить?

ДЧ
До чіназес

По ходу вашого висеру стає зрозумілим, чому у вас не вистачило мізків настрочити щось путнє і адекватне. Кулеба "оприділив тєрпілами" саме вас і вам подібних , розумово-відсталих субстанцій, котрі читаючи "многа букафф" не в змозі опанувати текст і критично проаналізувати причинно-наслідковий характер дій .... Перепрошую , що написав вам так багато нових слів для вашого скудного лексикону. Але впевнений , що з часом мабуть , суть цього ессе дійде до нейронів вашої черепної "коробки" .

Е
Еге

хто нехоче йти в свою армію той потрапить без імені без роду годувати чужу армію

Б
Боря

Оновлювати електронний білкт треба для того щоб україна потім казала європі дивіться це все солдати дезертири вертайте їх доміу

A
a/o

Є цікавий текст, який називається Конституція. Усі рішення мають розглядатися у світлі цього, Конституції.

Д"
До "Правда"

Ви так яро відстоююте дії уряду лише тому що самі не були в тій ситуації. Уявіть собі ви виїхали жити за кордон ще до початку війни, ні від чого не ухилялися, просто зробили такий вибір, все в рамках закону. Будували своє життя, навчали дітей, купили нерухомість за кордоном і тд. Тепер цим людям треба перекреслити все життя? А хто буде годувати їх дітей? Хто їх буде навчати? Ви? Чи може Зеля? Мігранти які донатили на армію, організовували мільйонні збори, купляли броніки, бо в Україні не хватало, були класні, а тепер їм "подякували". Усвідомте що ніхто нікому нічого не винен. Для чого їх просять зробити електронний кабінет і вказати всі свої дані? Просто так? Чи може для того щоб підкрутити гайки ще більше?

Ч
Чіназес

ну, Кулеба, красавчик, однозначно. Так взяв і неоприділившихся чоловіку оприділив. Як кажуть, блюй, або пи3дуй

T
Terra

Богаму, я аж типирь поняв, що багато закордонних чоловіків і не планують залишатись заграницьов. Вони просто там перечікують до закінчення війни. Саме тому їм і треба ці консульські послуги, в т.ч. нові укр. паспорти закордоном. Да-да, нові нові укр. паспорти закордоном

ПП
Процес прийшов

Усіх, хто зараз дуже радіє забороні видачі паспортів за кордоном, Зе-влада виї6е наступними. Так це завжди працює.

ПП
Процес пішов

Країни Європи готові повернути в Україну чоловіків призовного віку. Польща почала. Молодці європейці.

У
Уточнення

Заборона стосується видачі паспортів в дипустановах України за кордоном у тих випадках коли громадяни України чоловічої статті 18-60 років подавали заявку на виготовлення паспортів до відокремлених підрозділів ДП Документ (Братислава, Краків, Стамбул) і зазначали місцем отримання готових паспортних документів дипустанови України за кордоном.

П
Правда

Підтримую дії уряду: чому майно, батьків, братів, дітей, жінок, кумів, сватів, знайомих, друзів ось таких зарубіжних ухилянтів мають захищати чужі їм чоловіки в Україні, а не вони самі? Їх просять через електронний кабінет хоча б стати на облік - но вони навіть це не хочуть зробити. Але це не примусить цих людей піти на зустріч своїй державі. Один інструмент може на них вплинути: якщо в них є родина в Україні - то заборона відвідування таких чоловіків за кордоном їх жінками і дітьми 100% вплине на їх поведінку. Все інше - пуста справа.

P
Petya

Можуть забити тот паспорт собі у янно місто , авать зеленому тудаже.

Читайте також