Закарпатцям на замітку: Уряд знизив тариф на електроенергію, але не для всіх

19
10

Відповідне рішення було прийняте на засіданні Кабінету міністрів України 11 серпня.

Згідно з рішенням Уряду, з 1 жовтня тариф на електроенергію для населення становитиме 1,44 грн/кВт за умови споживання до 250 кВт-год на місяць.

«Для тих українських родин, які споживають більше 250 кВт*год на місяць ціна залишається без змін – тобто 1 гривня 68 копійок», — зазначив Денис Шмигаль.

Модель покладених спеціальних обов’язків поширюється на державні енергогенеруючі підприємства "Енергоатом" та "Укргідроенерго".

Зазначається, що межа у 250 Квт-год на місяць перевищує середньомісячний рівень споживання електроенергії в Україні – 168 кВт-год. Як зазначив міністр енергетики Герман Галущенко, понад 250 кВт- год електроенергії споживають лише 20% домогосподарств.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ТЖ
так жеброта дале платить за пана

3000 на місяць зимов Бога вам мені дайте скидку жиєме на 1 платню ...субсидію уходи?...уходи собі корону та склей ласти...пак уходи счотчик трехфазний уплати го а пак ся будеш гріти електриков ...машина дров 8 тис а за газ іде пуд хижов задарь ми не треба нич од тих злодію.

Ф
Фазанекош

Ну що, русуни, наЫкали?

SJ
stalin Jugend

До жовтня ще треба дожити.............. зайду я ліпше на сайт міненерго, може вони ще не знають...........

Н
Нижнему

"Пока на земле украинский народный танец будет исполнять запорожский ансамбль «Вихиляси», в небо самолеты поднимут четырнадцать профессиональных парашютистов, которые в прыжке, вместе с танцорами на земле, должны исполнить элементы гопака и построить в свободном падении фигуры: цифру «30» и «Сердце». Так решили признаться в любви Украине. Во время приземления парашютисты будут буксировать большой государственный флаг. Затем состоится воздушное шоу самолетов с дымами", - отметили организаторы. Уникальное масштабное мультидисциплинарное культурно-художественное событие запланировано на 21 августа. Оно состоится на аэродроме в с. Майское.

СВ
Сропак вам треба.

Гола боса держава, з цюривими гатями і дірками в усіх місцях. А їм гопак у голові. Хоча разок можно на рік парадні виходні гаті натягнуть на себе))) З наступаючим Українці! Ще не Вмерла!

ВВ
Впервые в истории Украины

парашютисты будут танцевать гопак в небе. Мероприятие состоится при поддержке Украинского культурного фонда. Об этом журналистам сообщила менеджер проекта Марина Моисеенко, передает Укринформ. "Команда из 150 участников из Запорожья и других уголков страны получила возможность реализовать уникальное показательное выступление по случаю 30-летия Украины - «Украинский гопак - на земле и в небе». ПУ «Новый театр» как главный организатор проекта подписал главное соглашение с Украинским культурным фондом", - отмечают организаторы мероприятия. Уникальность события заключается в сочетании обычного и воздушного танцев «Гопак».

Р
ромаріо

Двохконтурний котел використовується тільки для підігріву води і приготуванні іжі. За рік згорає не більше 180-200 кубів газу. А уряд при розрахунку плати за використання газових мереж виходить із фіктивног показника не менше 360 кубів газу на рік - знизьте, якщо вже такі справедливі, пропорційно і плату за газові мережі для таких домогосподарств,бо це, особливо для пенсіонерів, також немалі гроші.

Ц
Ціґаню

У якому у вас селови? Хотіли сьте написати "у нас у таборі"?

Ц
Ціґань

основна масса упсталася без скидки. у нас у селі практично у всіх електробойлери. які 250квт.г? у мене у середньому йде уд 500 до 750 у місяць

М
Мацкаль

А где подвох? Они же никогда на благо населению ничего не делают. Значит потом сдерут в три шкуры!

Читайте також