Закарпатцям на замітку: в роботі Viber і Monobank трапився масштабний збій

15
4

Проблеми виникли у користувачів iPhone.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані сервісу Downdetector, в роботі месенджера Viber і ще декількох популярних додатків для смартфонів трапився масштабний збій. Проблеми із завантаженням додатків спостерігаються у користувачів по всьому світу.

Згідно з повідомленнями користувачів, такі додатки як Viber, Waze, Spotify, TikTok, Tinder, Pinterest і навіть Monobank "вилітають" при спробі входу. Перевстановлення додатків або перезавантаження смартфона не допомагає.

Ймовірно, в збої винна система аналітики Facebook, вбудована в багато програми та сервіси. Проблема спостерігається у користувачів iPhone.

У прес-службі Monobank РБК-Україна підтвердили, що збій в роботі програми пов'язаний з Facebook.

"Є інформація, що це сталося через збій в Facebook. Спостерігаються проблеми з роботою багатьох додатків. Зараз ми намагаємося вирішити цю проблему", - повідомили в компанії.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

AU
advanced user

Раз установив на ноут pinterest, так пак не мож було його удалити. вредоносна программа......

ДН
До надкушеного яблука

Не забувайся , що надкушеноє яблуко гниллю вонить . Понти дешеві на лоха . Ні дизайна , ні конкретних переваг . Просто неграм зробили дорогу піар рекламу . Колись . Тепер вже не актуально . Нікому заздрити . Яблуко згниє.

Я
Яблоко

Завидовати молча.

Ю
Юра

просто iPhone то гуно!

Читайте також