Закарпатцям на замітку: відомо, коли буде пік епідемії коронавірусу

3
14

Кабмін спрогнозував пік захворюваності на COVID-19 в Україні за кілька тижнів.

Як повідомляють на сайті Офісу президента, Кабмін очікує піку захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 на початку травня.

Також в уряді пояснили причини затримки одержання даних щодо кількості заражених коронавірусом із семи областей. За версією чиновників, в одному з регіонів відбулася технічна помилка, десь перезавантажували обладнання, але в цілому на Великдень багато українців з підозрілими симптомами вирішили не звертатися до лікарів.

В уряді пообіцяли, що всі дані пізніше обов’язково будуть включені до загальної статистики.

Нагадаємо, на Закарпатті зафіксовано 196 випадків COVID-19, з яких вже одужало 16 людей.

Коментарі

ДН
До нижнього

Ото в них вiрус у кумпутерах ! Фаза прийде , коли захочуть сценаристи цього театру пiд назвою « лоховiрус»!!

ДК
До карантина

"Гаряча фаза пандемії covid-19 простягнеться до весни 2021 року ". З секретної записки для керівного складу уряду Великобританії , перехопленої хакерами .

М
Мукачівець

Кабмін не може спланувати свої завдання і вирішення їх , а ось гаданням на кавовій гущі спеціалістів греблю гати

К
Коронавірус

Ви не народ,ви лохи і терпіли.Бо кібисьтеся зобрали та впаяли сим масонам,што мене придумали,то вони бися тормознули. А так доведуть вас до того,што єден другого будете їсти з голодухи! Я ФЕЙК,НІЄ МЕНЕ,МЕНЕ ПРИДУМАЛИ! Но вам забили мозги,што ви вжеся у світі не розумієте!

І
Ізя

цімбори, пак коли закінчиться сись карантін?

Л
Людоньки

Люди теж плюють на карантин, ходять по файті, носятся , потують. Пир во время чуми. Противно.

ПО
Пушкін Олександр

Карантин вирівняв доходи бюджетників та багатьох підприємців - перші були і є з мізерними доходами, а другі - поступово опустилися по своїм доходам в одну касту до бюджетників. А тепер ще й кордони будуть прикриті - і за кордон непросто вирватися.

ДЯ
До я

Все вiрно ,так задумано « лоховiрусом»- бiднI бiднiшають , багaтi стають ще багатшими ! Цей вiрус наче вiйна, зарахунок цiеi брехнi дiлять сфери впливу « сильные мира сего ‘в межах планета земля !

Б
Балога

Вангую, будуть брехати, що найбiльший спалах лоховiрусу виникне через пасху, ось так будуть лапшити СМI ! Тому карантин продовжать до червня !

Ж
Жидики

Голод ще ненастав скоро чекайте

Я
Я

Через два тижні після Паски, бо московські попи плювали на карантин . Так мемо до вересня на карантині. Владі наплювати на малий бізес, шо люди без копійки сидять, їм добре шо Супермаркети тай Епіцентр роблять, тай великі мережі, звідки їм капає, а остальні бідалахи най з голоду повиздихають. такого геноцида простого люду не було ні при одній владі.

Ш
Шовдарь

Це вже другий, або третій пік. Після травневих свят очікуємо четвертий.)))

К
Крантин

Добре би боло на рік продлити.

К
Кріс

Так спочатку передавали пік на 14-15 квітня. Тепер уже на травень!!!!

Читайте також