Закарпатцям обіцяють винагороду за "злив" інформації про контрабандистів

6
6

Особливо тих, хто транспортує контрабанду до ЄС повітрям, використовуючи літаки малої авіації.

Останнім часом почастішали випадки порушення держкордону України малими літальними апаратами  - мотодельтаплани, мотопароплани, безпілотники та навіть літаки малої авіації. В нашій, Закарпатській області контрабандисти перевозять ними  тютюнові вироби.

У зв’язку з цими подіями керівництво Чопського та Мукачівського загонів звертається до громадян регіону щодо надання достовірної інформації про виявлення фактів польоту, перевезення, утримання чи місця посадки за тел.: (0312) 71-13-22; 050 970 44 05;  067 311 27 58;   050 593 72 08

Анонімність гарантується в будь-якому випадку. У разі реалізації отриманої інформації громадяни гарантовано отримають грошову винагороду.

   Прес-служба Чопського прикордонного загону

Коментарі

Д
Дюйтов

к 04.08.2015 18:41 Ты по себе всех оцениваешь, если ТЫ стукач то и все должнеы стучать???? Пошёл ты н***й!Дятел!

О
оголошення

Прийму стукача на контрабандистів на постійну роботу. Оплата погодинна. Комфортні умови праці, стаж, тепла їжа, чай, вазелін.

Б
бред

почом опиум для народа?

М
мент

Поки зарплата буде 2000грн нікто нікого не буде предати бо офіційно тут працювати це самогубство!!!

L
LM

Як у корупційному законодавстві "викривачі" так тут стукачі)))) Ще їм запропонуйте постійну зарплату та підвищення до пенсій)))) МАРАЗМ

М
мукачівець

Ви людям роботу дайте і нормальні зарплати !!! Тоді і не буде контробанди !!! А зливати вам нико никого небуде !!! Жити кожний хоче !!!!

Читайте також