Закарпатцю дали 8 років за те, що до смерті побив 5-річну дівчинку

8
7

Сьогодні, 10 лютого при обранні міри покарання чоловіку, якій побив до смерті п`ятирічну дівчинку, Хустський міжрайонний прокурор Сергій Зовдун пропонував призначити йому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі. Суд, своїм вироком позбавив волі чоловіка на 8 років.

13 липня 2014 року, хустянин залишившись у квартирі з п`ятирічною дочкою своєї співмешканки побив дитину. Зокрема, від ударів по голові дівчинка втратила свідомість і була доставлена в реанімацію Хустської районної лікарні. На жаль, через тиждень, від отриманих травм маленька померла не приходячи до тями".

Встановлено, що саме удари по голові призвели до того, що дитина померла.

Тому, дії чоловіка було кваліфіковано за ч.2 ст.121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, -карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

!
!!!!

Попустити його на зоні його же недоростком а потом підвісити за яйця доки не здохне.

МД
мало дали

Мало, дуже мало! Навіть 10 років було би мало. За таке потрібно давати довічне, а сомо ліпше створити штрафбат і на передову!

М
Міша

Напишіть імя і фамілію цього урода я похлопотавуся аби його на зоні підрізали.....

R
rem

Під прицілом нашого снайпера пустити цього ублюдка, перед цим обвішавши його взривчаткою з дистанційним управлінням, здаватися сепарам. Користі було б більше.

Z
Zoltan

Keves! Tenyleges eletfogytat!

А
атеїст

та навіть не вбивати, а краще всього на органи таких пускати, щоб хоч якась користь була від нього

Ж
Женька

Вбити його нафіг треба.

Читайте також