Закарпатцю дали два роки за ухилення від призову за мобілізацією, але з іспитовим строком

10
7

Берегівський районний суд визнав винним і засудив закарпатця за ухилення від призову за мобілізацією до 2 років позбавлення волі із застосуванням на підставі ст.75 КК України іспитового строку терміном 1 рік.

Як повідомив Берегівський міжрайонний прокурор Владислав Братюк, йдеться про мешканця Берегівського району, який, перебуваючи на військовому обліку Берегівського об’єднаного міського військового комісаріату, будучи військовозобов’язаним, без поважних причин у військовий комісаріат у визначений законом час не прибув та про причини неприбуття не повідомив.

Прокурор додав, що чоловік вже пройшов медичний огляд при Берегівському ОМВК, за результатами якого був визнаний придатним до служби в ЗСУ і отримав під особистий розпис мобілізаційне розпорядження, згідно якого з оголошенням мобілізації був зобов’язаний, не чекаючи повістки з’явитися протягом доби до Берегівського об’єднаного міського військового комісаріату, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі

З
Закарпатец

У військкоматі: - ТОЛIК ти бажаеш служити? - Так, але тільки генералом! - Ви що, ідіот? - А це що обов'язкова умова?

З
Закарпатец

Толiк, а ти в армії служив? - Ні, Бачi, не служив. Мене не взяли... - А чому тебе не взяли? - Знайти не змогли...

КС
Кончена страна

Дальше шо?.....

E
Europa

El.Ez a lenyeg.:)

Д
Дааа

Дибіли

А
Андрій

Цікаво, а куди дивиться сліпа прокуратура на медкомісії, після яких калік визнають придатними? Дай Боже прийде час і вони відгребуть за це все.

Ч
Читач

Та ну не правда, це провокація, тут же всі добровільно йдуть і ніхто не ухиляється - ви ж місяць назад так писали, :)

Читайте також