Закарпатцю, який вбив чоловіка і побив жінку дали строк лиш за побиття. Прокуратура не згідна

3
0

Днями, Мукачівський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку обвинувачуваному в умисному вбивстві та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Закарпатця засудили до 6 років тільки за умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень небезпечних для життя в момент заподіяння, про це повідомляє прокуратура Закарпаття.

В ході досудового слідства було з'ясовано, що чоловік спровокував конфлікт з парою співмешканців у яких гостював вдома у селі Ракошино. Після цього він взяв палицю і сильно побив жінку. Чоловіка, який кликав на допомогу та намагався врятувати 44-річну жінку, взагалі забив до смерті.

На суді прокуратура просила врахувати всі надані докази і визнати чоловіка винним в умисному вбивстві та спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, в сукупності призначити покарання у вигляді 15 років за гратами.

Але вироком Мукачівського міськрайонного суду обвинуваченого було виправдано за ч.1 ст.115 КК України, а засуджено тільки за ч.1 ст.121 КК України до 6 років позбавлення волі.

Через це прокуратура Закарпаття оскаржуватиме це рішення і вимагатиме призначити покарання відповідно санкцій інкримінованих статей.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також