Закарпатцю, який вбив матір, а потім ще двох жінок "світить" довічне ув’язнення (ФОТО, ВІДЕО)

5
1

Перше трапилося в червні цього року, друге – ще в серпні 2014-го. Поліція вже завершила досудове розслідування, справу направляють до суду.

Ще 3 липня цього року з'явилося повідомлення про те, що правоохоронці зловили 30-річного жителя с.Руська Кучава Мукачівського району, який вбив двох своїх співмешканок, а тіло закопав прямо у себе в дворі.

Тоді вбивцю двох жінок було взято під варту, наразі він перебуває в СІЗО. Тривалий час у Києві проводилась складна ДНК-експертиза останків другої жертви. Тіло жінки ідентифікували – це жителька Мукачівського району 1981 р.н.

Після висновку експертизи затриманому вчора, 22 листопада, слідчі оголосили про підозру в скоєнні другого вбивства жінки. 30-річний мукачівець обвинувачується в скоєнні злочинів, передбачених ст.115 ч.1 ,п.13 ч.2 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчиняла вбивство), а також за ст.185 ч.2 (вбивця зняв із вбитої ним другої жінки золоті речі, які здав у ломбард).

Так, за подвійне вбивство мукачівцю загрожує покарання, аж до довічного позбавлення волі. Досудове слідство у справі вже завершено, остаточне рішення за судом.

Коментарі

2
222

Так в статті йде мова про два вбивства, а про третє нічого не сказано (про вбивство матері - так було воно чи ні???)

Читайте також