Закарпатцю, який відкрив вогонь на весіллі у Берегові, присудили 80 тисяч застави

13
9

Вона є альтернативним запобіжним заходом триманню під вартою. Таке рішення сьогодні було ухвалено судом, інформують в закарпатській поліції.

Саме таке рішення виніс суд, розглянувши клопотання Берегівського відділення поліції. 

- Сьогодні, 18 квітня, суд обрав мірою запобіжного заходу відносно підозрюваного у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 80 тисяч гривень, - йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Закарпатської області. 

Як відомо, вночі на Великдень у Берегові сталася стрілянина на весіллі. Один чоловік потрапив до реанімації. 

Коментарі

П
П-курор

В ротик

РС
Руслан Селянчин

До суддя Янек Йой, та перебачте, я шось не думав ош Ви читаєте сисю статтю. Я пак ищи мало вам занесу гроши за сисі слова. Ищи раз перебачте. Тадь я ще мушу десь серез рік до вас зайти, бо традиція у ня така ош раз у рік дашто чудити з пістолетом

СЯ
суддя Янек

Ко сволоч.. Я! Ну чекай Русланчику прийдеш до ня ще не раз

1
11223344

до Rem - так а більше і не могли запросити,закон як не як) Я от не зовсім розумію чому за стрілянину в ресторані він не має відшкодовувати якусь моральну шкоду чи шо? Ну от представте собі - у вас/ваших знайомих весілля,купа дітей бігає, а тут п'яний бидляк починає стрілляти у фойє бо йому посміли відмовити в обслуговуванні (Руслан - під час весіль кухня в паві не працює,і це чомусь знає все місто окрім тебе), могла куля відрикошетити і влучити в когось. І після цього всього ще й почати палити в сторону моста (якщо я правильно поняв то це було десь за годину до служби, добре що там ніхто не проходив)

РС
Руслан Селянчин

Хлопці, чесно вам кажу, ош уклавим типир у новий бізнес 5 лимонів доларів та ниє у ня гроши на заставу та будьте добрі дораз напишу номер банківськоі картки та ко кілько годен скиньтеся, а я пак колись верну. Бо сволоч суддя досто помного то поставив я ся з ним договорювався мало менше. Дякуу за порозуміння

В
вiталька

Дивлюсь, людське життя все дешевше і дешевше.

R
Rem

Шо, й...ся. У людини активів на декілька десятків млн. долларів, а вони йому за постріли з метою вбивства людини заставу в три тис. долларів призначили.

Ф
Флоня

Нись вичур гроші ся завезуть за нього і буде дале розборками заниматися

РП
Районний прокурор

Та шо то 80 000 тис гр ? Він стільки у карти програє заніч

Читайте також