Закарпатцю не вдалося перемістити квадрокоптером в Угорщину 32 блоки сигарет (ФОТО)

18
7

Жителя Чопа впіймали у кущах прямо на кордоні.

Учора прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону під час несення служби зафіксували політ безпілотного літального апарата дистанційного керування. З метою недопущення протиправної діяльності співробітники Держприкордонслужби відразу організували співпрацю із взаємодіючими підрозділами та розпочали пошукові заходи. Як результат, неподалік від державного рубежу охоронці кордону виявили  квадрокоптер типу дрон «8 гвинтів» та чоловіка, який ймовірно здійснював керування ним та переправлення цигарок до Угорщини. 

При наближені прикордонного наряду до невідомої  особи, останній вдався до втечі та намагався заховатися у кущах від прикордонників.  Однак це йому не вдалося, правоохоронці затримали порушника, який  є громадянин України, житель м. Чоп.

Крім того, біля квадрокоптера правоохоронці виявили сумку з пакунком у 16 блоків сигарет «Мальборо» українського виробництва та ще 16 блоків сигарет,  які були прикріпленимии до самого літального апарату, інформують у ДПСУ.

Наразі відносно затриманого українця складено відповідні адміністративні документи та передано представникам Національної поліції у Закарпатській області. Разом з тим передано і виявлений безпілотний літальний апарат.

До слова, у Мукачеві виявили склад з "лівими" сигаретами та горілкою майже на 2 мільйона

Коментарі

Д5
до 555

Така херня так гудит, что потом в округе все зайцы заикаются. А движки от нагрузки нагреваются до малинового свечения, что и без тепловизора в темноте видно.

L
LM

Отдам в надежные руки вьючного попугая! Птица ухоженная, здоровая. Любит летать по безвизу в ЕС с двумя пачками сигов. Знает все маршруты. Один минус. Когда летит, всех громко обзывает дебилами!

5
555

а скильки такий апарат коштуе,и де його купити хотивбимся побавити.

Б
Бабай

А можна людину фотографувати і викладати без згоди і доведення вини? зловили вони - можливо він рибу там ловив, або гуляв просто.

С
Сергей

Лох

Т
ТОссс

Заводы закрыли, средний и малый бизнес уничтожили а теперь ловят как в Севр Кореи и начальном СССР транзитеров... Млрд долл улетают то с яныком то с порохом а ловить мы будем быдло и отчитываться перед главными ворами в законе....

I
Istvan

это не квадро-, а октокоптер. пересчитайте

Читайте також