Закарпатцю "світить" строк за зберігання вдома гранати часів Великої Вітчизняної (ФОТО)

12
0

До іршавської міліції надійшло повідомлення від працівників УБОЗ УМВС України в Закарпатській області про те, що мешканець села Довге зберігає у себе вдома гранату.

Оперативний черговий майор міліції Дмитро Антол відразу направив на місце пригоди слідчо-оперативну групу, до якої долучились працівники УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

Під час перевірки даної інформації правоохоронці виявили та вилучили у селі Довге у 52-річного чоловіка гранату часів Великої Вітчизняної війни.

Як розповів чоловік, восени в урочищі за селом він  збирав хворост і побачив на землі предмет, схожий на гранату. Після цього знахідну відніс до себе додому і поставив  на підставку поряд із телевізором.

Вилучену гранату, як розповів начальник Іршавського  райвідділу підполковник міліції Микола Куриця, направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. За даним фактом слідчий райвідділу  Іван Світлинець відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з бойовими припасами або вибуховими речовинами), проводиться перевірка. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від двох до п′яти років, пише Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також