Закарпатцю з Колочави пришили чотири відрізані пальці (ВІДЕО)

29
0

Чотири відрізані пальці – така ціна ремонту для одного майстра з Колочави.

Чоловік за тамтешніми традиціями вирішив допомогти рідним з облаштуванням будинку. Все б нічого, от тільки взявшись за циркулярку майстер випадково підрізав собі ліву руку.

Пан Віталій, житель Колочави. Чоловік майстер на всі руки, тож вирішив допомогти сестрі з ремонтом у помешканні. Черговий ремонт за життя чоловіка, та запам’ятається  йому певно надовго, адже коштував чоловіку 4-х пальців, в прямому значенні. Щойно взявся на циркулярці розрізати дошку, як станок миттєво відтяв йому 4 пальці на лівій руці. Сестра потерпілого викликала швидку. Пана Віталія повезли у районну лікарню. Вже тут лікарі вирішили відправляти Віталія в Ужгород, в обласну лікарню. Як належить обробили пальці, зателефонували колегам аби ті вже готували операційну.

Дорога в обласний центр із Колочави від моменту травми зайняла 6 годин. Та на щастя професіонали в обласному центрі таки змогли врятувати руку чоловіка. Завідуючий відділенням опікової і пластичної хірургії Андрій Погоріляк розповідає, така операція вважається ювелірною роботою. Випадків, коли в Україні пришивали аж 4 пальці - одиниці. Навіть він, лікар з 30 літнім стажем робив таке лише третій раз. Операція тривала 7 годин, працювала бригада фахівців, опівночі операцію завершили, і вже сьогодні пан Віталій почувається чудово. Каже готовий приступити до повсякденної роботи в тому числі і допомогти сестрі з ремонтом, а от з циркуляром тепер буде обачнішим.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також