Закарпатців, які більше 30 днів не проживають за місцем реєстрації, будуть штрафувати

9
24

Правда, законодавством передбачено досить смішні суми штрафів – від 17 до 51 грн.

Такі новації передбачені в постанові Кабміну №207 від 2 березня 2016 року. Тепер кожен українець, який більше 30 днів не проживає за місцем реєстрації, повинен «прописатись» за новим місцем проживання. Це стосується людей, які виїжджають на навчання, роботу тощо.

Таке нововведення спрямоване на те, щоб побороти практику нелегальної оренди житла, від якої до бюджету не надходять податки, а також, щоб спростити обслуговування людей в держзакладах, наприклад, лікарнях.

Право накладати штраф тепер матимуть органи місцевого самоврядування, а не Міграційна служба.

Mukachevo.net

Коментарі

НУ
Народ України

наші чиновники тупі дибіли!самі гроші крадуть а з людей останні копійки обдирають! якби менше собі в карман клали то і країну би підняли!

Ю
Юрист

До мукачiвця Тупий дибiле!!!!! Ти читай постанову кабмiну 207. а не то шо туй написано Тупак!!!!!!!!

М
мукчівець

До Юриста Тм марго читай правильно шо написано . епер кожен українець, який більше 30 днів не проживає за місцем реєстрації, повинен «прописатись» за новим місцем проживання. Умнік хер ов . То ти силянин ту пий

Ю
Юрист

Ви всi пишете,i не розумiете про що йде мова!!!! Маеться наувазi, якщо людина "виписана", то ii треба прописатись на протязi 30-ти днiв.До цього було 10 днiв!!! Читайте закони!!! Селюки!!!

Л
Лоці

Фігасобі, шо за нахер?) Ко се придумав?? Вилицю му убити і заставити їсти сироє м'ясо, паскудь єнна!!! Се тепер купиш путьовку на місяць та штраф плати, бо дома тя не було... Но ви лошари ся доскачите, най лиш кось ми за се шось повість, буде му "гейм оуер"))

І
Іван

Редакція, ви чому займаєтеся поширенням ***ловських фейків? Перевіряйте інформацію перед тим як поширювати. А тут вже перекличка ботів почалася.

М
мукачівець

Хочете в ЕС,безвізовий режим ,а закони-як при первіснообщинному ладі...В Европі такого нема.Світ рухається уперед,нові технології,а той хто вигадав закон-хоче назад у СССР,ще створіть КГБ,щоб за кожним слідити...

В
Вася

Подякуйте єврогеймайданутим. Доскакалися.

Т
тьотя

А за воздух платити не треба вже оскаженіли ,а хто на заробітках?Сидіти в тій дебільній державі без копійки нехай роботу дадуть ,а все людям усложняють жити .А молодим жатло до бюджету би мали з чого красти.

В
вова

Полный бред.Займитесь делом,перестаньте доить народ.,Кончуги.....

М
модер

Шо тепер Б. В. І робити він то укиеві місяць то в мукачеві , мусить буде укручуватися

ОП
олена пузяк

відкриють ще одни відділ, наберуть людей на роботу-по хижам ходити згідно графіку перевірок, переписувати зареєстрованих,гостів, звіряти дати прибуття-вибуття мало і зайнятість населення підвищиться, і нелегальну оренду житла прикриють

Ч
читач

Нічого страшного, ось Європа дасть безвізовий режим, пропишимося у Са?нта-Фе... там кажуть до 90 днів мож буде проживати))))! А взагалі-це повний піпец!

З
Закарпатець

Се хочть зробити так вби люди ни могли здавати в оренду свою квартиру(будинок) оби хоть мати даякі гроші. Боже впаси би до їх бюджету не надходили налоги от нелегальної оренди житла.

4
444

самому ходити в поліцию кожні 30 днів чи домів прийдуть звідати чи ти дома

4
444

контроль як

БО
бовший ОВІР

Пропишу кого хочете і де хочете за символічну плату.

О
Оксана

Короче: "Маразм крепчал"!

Г
Галя

У Европу дозволено 90 дiб перебувати за рiк, ко мене пропише в Берлинi

М
мукачівець

Жека правильно повів . Поддержую . Доста боло унижатись . Вощє треба од сієї хо хля ндіі відділитись.

Ж
женя

прийдеш мене штрафовати останешся останешся навіки в моему дворі....

ОП
олена пузяк

ага, ще й паспорти відібрати - щоб не шлялись де інде.або "відкріпну" давати - як пани, на оброки людей пускали

Ю
юрист

Шо за дибіл такий закон видумав.А нашому гаранту ПОПу, міністрам і депутатам можна ВСЕ, і офшори мати і по декілька віл мати!!!МАЄМО вільну,незалежну,демократичну Україну для олігархів, а не для простих людей!!!

М
мукачівець

Штрафи ? За шо ? Ви вощє охриніли ?! Ідіть па рш енка з яй ці ню ком штрафуйте за офшори !!! Ідіть штрафуйте чиновників які сидять у держ установах і прикривають свій бізнез од уплати налогів . Се просто пісєц уже людий хотять рабами зробити .

Читайте також