Закарпатців попереджають про зливи, грози та можливі підтоплення

9
2

Чергове штормове попередження на території області оголосили в Закарпатському центрі з гідрометеорології.

За пронозами синоптиків, впродовж дня 27 червня та в ніч на 28 червня на Закарпатті очікуються грози, місцями значні зливові дощі, а в окремих пунктах град.

Так, в місцях проходження сильних злив ймовірне формування значного схилового стоку та селевого потоку й зсувів перезволоженого ґрунту

Також попереджають про можливе підтоплення понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що на початку тижня масштабний паводок накрив Закарпаття.

Зокрема, в смт. Ясіня, на Рахівщині, річка Тиса зруйнувала ділянку дороги "Мукачево-Рогатин", також зсув пошкодив будинок.

Загалом стихія завдала Закарпаттю збитків на 176 мільйонів гривень.

Нагадаємо, нещодавно синоптик назвала ймовірні причини стихії на Закарпатті.

Також пропонуємо переглянути моторошні кадри, як у Яремче дорога обвалилася прямо під ногами людей.

Коментарі

П
Пийтер

Нішто попереджати. Рано нас залляло, што до типирь розгрібаву.

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Нас цим не залякати!!!Все одно Європі потрібен наш ліс кругляк,тому що у них не мож так рубати ліс незаконно як у нас і вивозити в інши країни як дрова!Україна це Європа і потрібно країнам ЄС допомагати нашим лісом і дешевою рабочою силою,це комуністи знущалися над українцями,ліс так незаконно не давали рубати і продавати,намагалися вчити населення і там якийсь заводи будували і навіть літаки робили АН,та навіть для космічної галузі робили,а ми українці горда і незалежна нація,нам не потрібно усі ці заводи і кораблі і літаки і наука,ми хочемо працювати в ЄС на полях і на заводах на конвеєрі по 12 годин на день і по 6 днів на тиждень!!!Нам ще потрібні Європейські тарифи на все,щоб відчувати себе повністю в Європі і за це ми дякуємо нашому святому майдану і батьку нації нашої Порошенко!!!А хто не згоден,той агент Кремля і москаль!!!

Читайте також