Закарпатців теж стосується: В Україні планують ввести плату за транспортування електроенергії

16
40

Про це заявив голова НКРЕКП Валерій Тарасюк під час інтерв'ю виданню "Цензор-нет".

Зокрема він повідомив, що вже в найближчій час за електроенергію українці будуть платити двома чеками. За спожиту та за її транспортуванню. Також він пояснив, що така практика вже існує для промисловості і зараз потрібно виходити на європейський стандарт і у сфері використання електроенергії населенням.

"Звичайно ж це чекає усіх. Наразі, так працює промисловість. Далі це буде чекати усі інші сфери енергетики. Так працює енергетика у всіх країнах, адже транспортування - це природна монополія, а доставка - конкурентний ринок і ці послуги повинні надавати різні компанії", - зазначив Тарасюк в інтерв'ю.

У минулому році українці вже почали отримувати дві квитанції за газ.

Нагадаємо, що на початку травня в Україні анонсували підняття тарифу на електроенергію.

Коментарі

Д2
до 27.05.2020 21:42

А СССР (він же Шоні Майдаун) хіба щось написав? по-моєму це тупе чучело просто нагадило у коменти якоюсь напівциганською тарабарщиною "уее-бууеее-мууеее-ква-ква-гав-гав заперевалота-мразота-бикота-сомарота-ми-русини-циганини-лісокрадини-паленку-пєме-вшитко-крадиме-стіни-сикаєме-ы-ы-ы-ы-ууу-бууу-муу-йоу-боу"

ДН
до нижнього

Для совкових дармоїдів і алкашів без мозгів точно нічого доброго не здобула.

ДН
До нижнього

Обгрунтуй ?! Що не так написав ссср ? Що доброго здобула вукраiна з 2013 року ???

1
19:21

Як же у пудкопченого дристокрада Алкашоні Сересеровича Мандауна рве сраку як тільки згадати це чучело у коментах. І зальотний лаптєгололовий кацап Наркоман-Ужгород зліз з бутилки і тут же "відмітився" =)

Е
есесеранутому

Яке ти дурне!!

РУ
Роман Ужгород

О Слава Украине)))!!!Украина це Европа ахахаха)))Получите,распишитесь патриоты)

С
СССР

А типирь по суті.Будете платити,будете останню цураву вишиванку,гуню,петик продавати оби вам лампочка Ілліча засвітила.Ви ж бикота повелися на мразю продажних бандерувцю лепавих.Вам капіталізм треба було.Ви убили родну державу-Союз. Ви роздали надбання наших предку,волоцюгам,аля ахметки,пінчуки,коломойські,порохи,бойки...Іще і скакалисьте,ош типирь прийшов вожделенный капіталізм і типирь обоп’єтеся коли,обожретеся бананами і обсерите цураві джінси! Скоро будете трісками світити!

С
СССР

О..о,підрило схроновськое 13:59,вже на пам’ять знає люди,які му писок у мустювку його пхавуть. То добре.Коли будеш із страху у схрон лізти тоди буде порядок. Забери з собов того придурка із адміністрації психушки 12:05 бо вам місто на гей парадах!

В
Віталій

Ви пидари кончені????

СУ
Слава Україні!

Героям всрала!

NR
N R G

деякі африканські краіни уже живуть краще ніж ми. це правда. голосувати за цих більше не буду, однозначно. це петя 2. син живе у европі, при зарплаті 3000 евро чистими за 2 кімнатну квартиру у 60 метрів платить 120 евро кожний місяць ЗА ВСЕ , ВСі компослуги. це нормальне співвідношення зарплати і компослуг. а у нас як у кривому дзеркалі. 5-6 тисяч не бідність. памятаэться як одна міністерка казавла ош на 37 000 не може вижити, дитину завести. а тут....????? дебільна держава, не для людей, то точно

В
Владимир

Это называется , трахните себя сами.

О
Олександр

Про це заявив голова НКРЕКП Валерій Тарасюк... Най бере відра та принесе ми 20 кіловат електроенергії та ся розщитаву з ним налічков. Шось ми пудсказує шо давно не горів ЗакарпатГаз та облЕнерго, у люди нерви на пределі...

Р
ромаріо

дай Бог сил адміну та модераторським військам визволити наш сайт від недобитих свого часу водкою кацапо-гaндoнів, нащадки яких засрали коменти словесними висерами під іменами Ромаріо, Олег, Пушкін Олександр, Шоні, Майдаун, СРСР, до нижньої марги, Роман Ужгород, Центровський, Альгердас, Попандопуло зі Львова, Студеный Звур, stefan, і т.д.

НБ
Не буду голосовать больше

Только теперь тоже включена цена в транспортировку и без разделения ! при разделении должно быть так ,что вот столько киловатт значит столько за доставку , а не ты нечего не потребляешь а плати за доставку : это криминал

М
майдаун

і не дай Бог шось казати, бо ви із своїми майданами лем хуже робите. Казали подняти - значить дякуйте, газ при овощови бов по гривні (а ЗП 1000грн, але се не важно), і доста гнати на бандеровця ахметку, фашиста авакова, нацика фірташа. Тихо будьме, бо лем хуже і хуже. От сусід волгу поміняв на шкоду срану, типир мерса розмитнив гейропського. А то шо гроші за розмитення пішли галечанину мальдівському у жеб, то уже никого не інтересує. Тому, що раз кажу - не бунтувати треба, а браті лопаті і копаті, сімі годуваті, як казав умнєйший жидо-бандеровець. От газ при порошку бов 8, типир аж дві платьожки (не важно, ош у сумі 5,5), кількість платьожок мане інтересує. Казали мацкальські експерди, щи у 2014 році ош гривня буде у 15 по 40грн в не менше, бо кіть буде менше, то они калінінградську ісконномасківську зимлю оддадуть фашістам (а самі шридири-нацика поклали собі за керовніка нафтопромислом). Слава боярі,і щи раз кажу - треба дякувати, а не критикувати ТАКІ зміни.

А
Ахматов

Главноє оби я мав за шо купити футболіштів з бразилії. А ви пак ними ся радували.

З
Закарпатець

вони точно хочуть знищити нас...

АЗ
адміністрація закладу

Запрошуємо вас на урочисту подію, яка відбудеться цієї суботи в їдальні Берегсазького психоневрологічного диспансеру. Наші давні пацієнти "ромаріо" і Шоні Майдаун рішили поєднати свої долі і стати на весільний рушничок. Вітати молодят будуть сам Путін і Щорс (пацієнти з сусіднього корпусу).

Р
ромаріо

дай Бог сил Путіну та військам Донбасу визволити нашу територію від недобитих свого часу фюрером жидо-масонів, нащадки яких захопили владу і вже 30 років тероризують краіну, а також очистити від бандеро-рагулів, які цим жидо-масонам допомагають експлуатувати цей концтабір.

S
stefan

Хіба нинішні злодюги будували електромережі і газові мережі, якщо беруть гроші за їх використання ? Все далі напружують ситуацію в суспільстві. Думають, що встигнуть потім втекти в свої офшори, коли доведений до відчаю народ почне їх ...

A
AL

Ви в редакції– всі до єдиного гaндони використані.

З
Закарпатліс

А де мій тариф на транспортування повітря? Ми повітря виробляємо, ви дихаєте, платити за це хто буде? Ми бідна бюджетна організація, доходів ниє нияких. Ану скоро нам платити!

Я
Янукович

Я ж казав в 2013 , що вся УКРАЇНА не готова до стандартів ЄС ні промислово , ні ментально .... А газ при мені ~ 1, 09 грн/ м.куб ; електроенергія ~ 0.28 грн/ кВат , вода ~ копійки .....(по Мукачеву). Але ж ви ,"бидло" , мислили , що з іншими буде краще . А краще тільки ....МЕНІ ))))

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Слава Україні!Все правільно,на зло москалям ми і вуха собі відріжемо!!!Ми Европа,то нам треба ціни всі як у Европі.Ще треба щоб не тільки після святого майдану проходили паради ЛГБТ,а і у Львові і Закарпатті,даеш Львів прайд і Закарпаття прайд!Це все по європейські,Европа з нами!!!

ДЮ
до ю

а як тубі дешева нафта кацап,дешевий газ,Крим без води...

Ю
Ю

Ну шоо горницьовi нераби? Як вам европейський шлях ??? Як вам В.Ф. Янукович на фонi еврогосдепапорохзельце ??????

A
AL

Який наxуй європейський стандарт. В якій країні ви бачили окремі рахунки. Тарасюк. Ви так довго не протягнете...

З
Зегукан

До лоці, порох нас посилав у котли на перегній і ми трусилися, що не забрили на війну, утикли усі до європи, дав можливість розмитнити бляхи, робить цукєркі. Володимир Олександрович дав спокій, а за спокій потрібно платити. Тепер ми уже не розвішуємо москаляк по гіляках, ми уже не сама сильна армія європи. Головне щоб не платити за тротуари, бо додому не прийдемо.

Т
Троцкій

Претензії можете покласти на себе. Всім Петя дуже стояв поперек горла. "Хуже нє будєт" і "хоть насмєємся". Весною обіцяли саджати і тим лохів "развєлі как котят". Головне що вже вибрали, тепер будемо їсти повними ложками. От і Вова ЗЕ заговорив про другий срок і 5000 це нормальні гроші, бо якраз вони означають кінець епохи бідності.

Л
Лоці

Не хочу вас ображати шановні Зе виборці але ваш преЗедент рік тому на стадіоні розпинався про драконівські тарифи та про те що олігархи витягують останню копійку з народу із за тарифіф... ну це таке, кожен має на шанс на помилку (чи як там). Не треба мені писати що я порохобот бо я не голосував за пороха чи зелень. Ну і на "кінець" напишу що у пятницю в Ужгороді було "відкрите" засідання водоканалу де обговорювалися різні питання та абонплата за воду - звісно це не транспортування, а проста абонплата)

Я
Ясновидець

Скоро будете платили щомісячну абонплату за компутери, телефони, телевізори, бо через них транспортується інформація, за яку ви платите окремо. Потім будете платили за язик, горло, бо через них транспортується їжа у шлунок. Потім будете платили місячну абонплату за сечовий міхур, уретру, бо через них транспортується сеча. А уж з часом будете мати абонплату за трахею, легені, бо через них транспортується кисень у кров. Уже може потім за кишківник. А ще потім - будете платили за видих повітря, бо в тому видиху отрава для ближнього - вуглекислий газ.

В
Вадим

Кто казав таку дурницю, пусть приготуе свий лобэшник для пулевого отверстия.Мережи для электопостачания зробыли наши попередники в СРСР. Навищо платить за вже проплаченне и зроблене зазделегить?

М
Мукачево

Не переживайте за олігархів,у них не убуде,а ви терпіли будете платити

M
Masa

Спочатку Україна нехайбуде в Европі, а потім пібнімати тарифи і транспортіровку, а в загалі за що транспортіровку? А може в олігарків гроші закінчуютьсься бо пандемія?

Д1
до 1

по сутi, исе ни дроблення. Се встановлення ОБОВЯЗКОВОI, ФIКСОВАНОI плати для ВСIX. Се налог на рабiв.

П
Правда

Радує одне: не все так буде.

П
Пушкін

Дайте ЄВРОПЕЙСЬКУ ЗАРПЛАТУ, а тоді рівняйте нас за ЄВРОПОЮ. Африканці ніколи не будуть жити так як європейці. Маразм крепчает.

1
1

Ну вас на хрен с вашими европейскими путями. Такое впечатление, что путь в Европу это повышение тарифов, дробление услуг их подорожание и все, а монополии как были так и есть вместе с олигархами, коррупцией и нищетой, причем последние явления ещё более углубились. Побороте коррупцию, сделайте европейским уровень жизни, а потом уже и про тарифы можно будет подумать. А по факту в очередной раз народ обдерут.

J
J

Ще лишиться транспортування води і інтернету довести до європейських стандартів)

Читайте також