Закарпатців відзначено нагрудним знаком "За розвиток регіону"

13
0

Голова обласної ради Іван Балога та голова облдержадміністрації Олександр Ледида підписали спільне розпорядження, яким нагородили відзнакою обласної ради і обласної державної адміністрації - нагрудним знаком «За розвиток регіону» ряд шанованих і добре знаних краян.

Серед них - за вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я області, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну участь у суспільно-громадському житті краю та з нагоди 60-річчя від дня народження цією нагородою вшановано завідувача відділення анестезії та інтенсивної терапії обласної дитячої лікарні, депутата Закарпатської обласної ради п’яти скликань поспіль, заслуженого лікаря України Євгена Жупана.

Такою ж високою відзнакою удостоєно за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу збереження, відновлення, примноження природних багатств краю, високий професіоналізм, активну участь у розробці регіональних галузевих програм та з нагоди 60-річчя від дня народження начальника відділу регулювання біологічних, земельних ресурсів, надрокористування та об’єктів природно-заповідного фонду Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області, заслуженого природоохоронця України Анатолія Поляновського.

У галузі споживчої кооперації за високий професіоналізм та з нагоди 60-річчя від дня народження нагрудним знаком відзначено і голову правління Закарпатської обласної спілки споживчих товариств, заслуженого працівника сфери послуг України, члена Ради Укоопспілки Василя Цапа.

Шановні ювіляри! Приєднуємось до всіх вітань, які надійшли вам з нагоди свята! Від душі бажаємо, щоб доля дарувала вам лише добро, щастя, родинне тепло і сімейне благополуччя. Зичимо вам й надалі зберігати завзяту вдачу в роботі і житті. Хай вам легко і плідно працюється, заплановане здійснюється, задумане збувається та весело колядується на Святвечір та Різдво!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також