Закарпатців відзначено званням «Почесний громадянин міста Мукачева»

4
1

27 травня 2010 року відбулось пленарне засідання чергової, 60-ї сесії Мукачівської міської ради 5-го скликання, яку очолює Золтан Лендєл. Її порядок денний склав майже два десятки проектів рішень.

У роботі сесії взяв участь депутат обласної ради Гейза Гулачі.

Депутати міської ради на основі звернення мешканців одного з мікрорайону міста над Латорицею підтримали проект рішення «Про присвоєння назви вулиці Монастирська».

Відтак, як інформував голова постійної депутатської комісії з питань законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, депутатської етики Олександр Галай, за значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток територіальної громади міста, збагачення національної духовної спадщини, активну громадську діяльність вирішено присвоїти звання «Почесний громадянин міста Мукачева» директору ТОВ «Едельвейс-Лего», генеральному директору ТОВ «Карпати-Інтерконтиненталь» Петру Басарабу, члену Мукачівської міської громадської організації „Рада старійшин» Івану Нацику та Почесному члену Федерації футболу Закарпаття Василю Турянчику.

На сесії розглянуті ряд земельних питань. Серед них: «Про надання дозволу на проведення експертної оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для підприємницької діяльності, що підлягає, передачі у власність шляхом викупу», «Про передачу у власність земельних ділянок шляхом викупу, затвердження звітів про експертні грошові оцінки земельних ділянок, що відчужуються, затвердження ціни та інших істотних умов договорів купівлі-продажу», «Про встановлення меж землекористувань підприємств, установ, організацій, суб’єктів підприємницької діяльності та громадян на землях міста Мукачева» та інші.

Коментарі

Ю
Юрій

підкажіть хто-небудь, а хто то є член Мукачівської міської громадської організації „Рада старійшин» Іван Нацик ?

Читайте також